​UDĚLEJ SI KLIČKU S FORDEM OD AUTO IN

20. 4. 2018   |   FC Hradec Králové
Chceš adrenalinový zážitek? Chceš prožít něco, co ostatní nikdy neprožijí? Chceš ovládat pod kapotou 421 koní? Pak se s námi pusť do soutěže s prodejcem vozů FORD společností AUTO IN HRADEC KRÁLOVÉ! Během zápasu s Olympií Praha (úterý 24.4.2018) a s MFK Frýdek Místek (neděle 29.4.2018).

AUTO IN sídlí v Hradci Králové Kuklenách (vedle NC Albert), to je pro soutěžení dobré vědět. Stejně tak, že AUTO IN bude partnerem utkání 25. kola Fortuna národní ligy (neděle 29. 4. 2018., 17.00 hod.) mezi FC HRADEC KRÁLOVÉ a MFK Frýdek Místek, v rámci kterého se soutěž o poločasové přestávce vyhodnotí. Důležité pro soutěž je takém utkání, které se odehraje v týdnu před tímto, tedy zápas FC HRADEC KRÁLOVÉ – FK Olympia Praha. Během tohoto utkání totiž budou ve vstupu do Malšovického stadionu vystaveny vozy FORD, včetně nadupaného „pětilitru“ FORD Mustang V8 GT Fastback 5,0 GT, o který se bude hrát.

Jaká bude podstata soutěže, jak ji vyhodnotíme a o co se bude hrát?

  • 1.VYFOŤ SE před utkáním s Olympií Praha s FORDEM od AUTO IN, nebo během týdne na show room AUTO IN v Kuklenách, a to v BARVÁCH (dres, šála, čepice, vlajka atd.) FC HRADEC KRÁLOVÉ a pošli fotku, nejdéle však do soboty 28. 4. 2018, na soutez@fchk.cz
  • 2.BUĎ osobně přítomný utkání FC HRADEC KRÁLOVÉ – MFK Frýdek Místek, kde se bude výherce JÍZDY S FORD MUSTANG losovat. Ceny od AUTO IN získají i další soutěžící v pořadí.
  • 3.Výherci se budou losovat o poločasové přestávce utkání FC HRADEC KRÁLOVÉ – MFK Frýdek Místek přímo na ploše Malšovického stadionu a cenu si musí výherci osobně přebrat přímo z rukou zástupců společnosti AUTO IN. Pokud nebude vylosovaná osoba přítomna, automaticky se losuje dále a výhercem se stane další vylosovaný fanoušek v pořadí.
  • 4.Výherce se zúčastní akce AUTO IN PERFORMANCE (23. 5. 2018) na polygonu v Hradci Králové – letišti. Bude řídit FORD Mustang V8 GT Fastback 5,0 GT a s takto nadupaným vozem bude řešit mezní situace, jako např. jízdu na vozovce s nízkou adhezí atd.
  • 5.Odměněni budou také další fanoušci, kteří se soutěže zúčastní, a to cenami od AUTO IN a FC HRADEC KRÁLOVÉ.
  • 6.Soutěže se může zúčastnit každý fanoušek FC HRADEC KRÁLOVÉ, výhry si však mohou přebrat pouze osoby starší 18 let, nebo mladší se svým zákonitým zástupcem. Jízdu ve FORD MUSTANG pak osoba mladší 18 let bude absolvovat pouze jako spolujezdec.
Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín