Trenér Koubek se již na lavičku Hradce nevrátí

25. 4. 2023   |   FC Hradec Králové
Hlavní trenér A-týmu FC Hradec Králové, Miroslav Koubek, se již na lavičku východočeského celku nevrátí. Do konce letošní sezóny ho nahradí jeho dosavadní asistent Stanislav Hejkal.

Situaci kolem trenéra krátce komentuje Jiří Sabou. „Miroslav Koubek prodělal těžší průběh nemoci. Vzhledem k jeho současnému stavu, kdy se po fyzické stránce necítí zcela fit, mu do konce sezóny v souladu s doporučením ošetřujícího lékaře dopřejeme klidový režim. Trenérovi po sezóně končí smlouva, vzájemně jsme se tak dohodli, že bude lepší, když se dá zdravotně úplně do pořádku a dočasně si odpočine od stresových situací, ke kterým během zápasů dochází,přibližuje důvody absence trenéra sportovní ředitel klubu.

Současně vysvětluje, kdo mužstvo povede do konce sezóny. „Zbytek našeho realizačního týmu je více než dostatečně zkušený a za dobu kdy pod trenérem Koubkem působil také sehraný. Funkci hlavního trenéra převezme Stanislav Hejkal, jenž s trenérem Koubkem strávil nejvíce času. Nepochybuji tak o tom, že konec soutěžního ročníku zvládne,věří Jiří Sabou.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Otevřený trénink pro školy a veřejnost již toto úterý

Aktuální zprávy

Pouť do Evropy začíná! Votroci přivítají Olomouc

Aktuální zprávy

Víkendové výsledky Votroků