Náročné poslední ligové kolo pro starší žákyně

2. 6. 2019   |   zen Starší Žákyně
Poslední ligové kolo nedopadlo dle představ starších žákyň. Hradecké hráčky mají 14 dní na to, aby se vyprázdnila marodka před finálovým turnajem o mistra republiky.
19. kolo, sobota 1. 6. 2019, 10:30

FC Hradec Králové

SK Slavia Praha

1:5
0:4

Branky: 53. Baliharová - 4. Sechterová, 13. Černá, 28. Tenkrátová, 31. Kochanová, 65. Křivánková

FC Hradec Králové: Kroulíková - Bangová, Sirůčková, Novotná T., Uhnavá, Hrušková, Novotná G., Zemanová, Repiská, Baliharová, Jarochová Střídaly: Gernatová, Jelínková, Jiřičková, Kalousová


Reportáž

Dnes se nám od úvodu duelu začalo vše sypat jako domeček z karet. Brzy jsme obdrželi gól a v krátkém časovém úseku musely odstoupit dvě naše opory ze zdravotních důvodů. Další nucené improvizace v sestavě a další okolnosti měly na nás větší vliv než by se očekávalo. Naše hra neměla potřebné parametry a tak nebylo divu, že začaly přibývat góly v naší síti.

Do druhé půle jsme zvedli hlavu. Začali jsme hrát mnohem lépe. Slavii jsme do větších šancí už moc nepouštěli. Většina střel šla ze střední vzdálenosti a ty pro naši brankářku nebyly nebezpečné. Dokonce se nám podařilo snížit a dlouho vypadalo, že i druhý poločas vyhrajeme. Pět minut před koncem ale soupeř dokázal skórovat a stanovil konečné skóre na 1:5.

Ohlasy

Radek Musil, trenér FC HK: Dnešní zápas nemá smysl moc hodnotit. Mohl být dobrou generálkou před finálovým turnajem. Mrzí mě, že jsme se lépe nevypořádali se vzniklou situací v první půli. Za druhý poločas hráčky zaslouží pochvalu.

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Poslední zápas základní části! Votroci přivítají Slavii

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Aktuální zprávy

Víkendový program Votroků