Vstupenky na Baník stále k dispozici

3. 9. 2022   |   Petr Šatalík
Již zítra, tedy v neděli 4. září, se Votroci v rámci 7. kola FORTUNA:LIGY střetnou s nevyzpytatelným celkem z Ostravy. Utkání začíná v Lokotrans Aréně v 16:00 a lístky na něj jsou dosud k mání. Hradečtí budou potřebovat v ochozech mohutnou podporu, aby ustáli nájezd Chacharů a mohli pomýšlet na zisk dalších cenných bodů.

Příznivci Votroků mohou pořídit vstupenky na zápas s Baníkem na této adrese.


Fanoušci Ostravy mohou lístky na souboj s Hradcem získat na této stránce.

Duel Votroků s Baníkem nabízí řadu otázek. Dočká se tým Pavla Vrby letošního prvního venkovního vítězství? Zvládnou Východočeši vyhrát počtvrté v řadě? V loňském ročníku se jejich šňůra úspěchů dostala právě na metu tří zápasů, nyní mají Královéhradečtí možnost ji překonat.

Proti svému bývalému celku se postaví Miroslav Koubek, který Baník vedl v sezóně 2009/10 jako hlavní kouč a na tamní angažmá vzpomíná v dobrém. Nyní se však s Votroky musí pokusit o to, aby ostravskému celku zabránil nahodit motory, které na startu sezóny lehce zadrhávají.

Hradečtí se budou v utkání spoléhat na podporu z ochozů, jejich příznivci mohou pořídit vstupenky on-line formou, nebo je získají na pokladnách Lokotrans Arény hodinu a půl před úvodním výkopem duelu. Votroci na své fanoušky spoléhají a věří, že Chachaři tribuny Lokotrans Arény neovládnou.

Příznivci Baníku jsou však na utkání také vřele vítáni, aby se podíleli na parádní kulise. Také oni mohou získat vstupenky on-line formou. Případně je i pro ně připravena pokladna na stadionu. Prosíme tímto fanoušky hostí, aby pořizovali lístky do sektorů, které jsou pro ně vyhrazeny (L, M a N). Do domácích sektorů nebudou vpuštěni se symbolikou ostravského celku.

Na utkání Královéhradeckých s Baníkem si můžete vsadit u generálního partnera Votroků, společnosti Tipsport. Který z trenérských stratégů bude v tomto duelu slavit úspěch? Miroslav Koubek versus Pavel Vrba. To je příběh, který se začne psát v neděli v Lokotrans Aréně od 16:00.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Odstartoval prodej lístků na poslední domácí duel sezóny

Aktuální zprávy

Pokračování evropské jízdy na severu! Votroci zamíří do Teplic

Rozhovory

Udělali jsme první krok, další těžké nás ale čekají, tuší Daniel Vašulín