FC Zlín
FC Hradec Králové4:5pen

Interliga, neděle 5. 3. 2023, 11:15

FC Zlín

FC Hradec Králové

4:5pen
2:2

Školník 2, Říha, Kyncl (pk: Zima, Hawillo, Říha, Martin)

FC Hradec Králové:

Dohnal, Tejchman - Bruna, Hawillo, Hochmann, Hochsteiger, Kyncl, Martin, Pižl, Říha, Snížek, Svatoň, Školník, Vacek, Voňka, Zima, Žáček


Ohlasy

Měli jsme výborný vstup do utkání a díky dvěma individuálním akcím Říhy jsme v 8. minutě vedli o dvě branky. Dále jsme byli aktivní a měli jsme další příležitosti. Zabrzdila nás obdržená branka ve 20. minutě, kdy jsme nepřesně rozehráli od branky, následná střela soupeře trefila v pokutovém území našeho hráče do ruky - penalta a snížení soupeře. Zlín převzal iniciativu a ještě do poločasu vyrovnal po dorážce z bezprostřední blízkosti.
Druhý poločas jsme zase začali aktivně a hned ve třetí minutě po krásné přihrávce proměnil samostatný nájezd Školník. Ihned z rozehrávky bylo ale vyrovnáno. Nepokryli jsme nákop za obranu a nabíhajícího hráče na zadní tyči. Od tohoto momentu jsme byli horším týmem a příliš jsme obranu soupeře nezaměstnávali. O získané míče jsme rychle přicházeli a i díky tomu měl soupeř několik rohových kopů za sebou. Jeden z nich využil a poprvé jsme v utkání prohrávali. V poslední desetiminutovce jsme zmobilizovali síly a vytvořili jsme si tři vyložené příležitosti, které jsme ale neproměnili. V poslední minutě se do míče z poza vápna opřel Školník a krásným gólem zařídil remízu.
O vítězi utkání tak rozhodoval penaltový rozstřel. U nás proměnili čtyři střelci, z týmu soupeře jednoho hráče vychytal Tejchman a při posledním pokutovém kopu vytlačil míč očima na tyčku. To znamenalo pro náš tým vítězství v utkání na penalty.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar