Devatenáctka porazila Teplice

27. 5. 2018   |   Ondra Trojna
Nejstarší dorost porazil na domácím hřišti Teplice 2:0 po brankách Firbachera a Samka a posunul se tak do klidných vod tabulky Celostátní ligy staršího dorostu.
31. kolo, sobota 26. 5. 2018, 11:00

FC Hradec Králové

FK Teplice

2:0
0:0

49´Firbacher, 59´Samko

FC Hradec Králové: Brát - Finěk, Ptáček, Locker, Horák - Samko (79´Rajnoch), Donát, Soukeník, Vošlajer (60´Mokrejš) - Firbacher, Králíček (85´Rybczuk)
FK Teplice: Němeček - Vyleta, Moncevičs, Knapík, Kováč, Vobecký (60´Ondrášek), Kokeš, Vepřovský, Radosta (79´Matkovič), Kormunda (66´Zaspal), Šilhan

Ohlasy

Marek Kulič: Velmi těžký zápas proti dobře taktickému a silově připravenému mužstvu. V první dvacetiminutovce jsme se hledali a nebylo to z naší strany ono. Byl to hodně taktický boj obou týmů. Velké nebezpečí byly standardní situace na obou stranách. My jsme však nešli do míče důrazně a byly to Teplice, které mohly udeřit. Skvělý zákrok ale předvedl Kuba Brát. Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi dobře a po krásné akci Králíčka, který ideálně našel Firbachera, jsme se dostali do vedení. To nám dodalo sebevědomí a klid na kopačkách. Definitivně o výsledku utkání rozhodl druhý gól. Po centru Firbachera se z voleje krásně trefil Samko. Další minuty jsme již bez větších problémů zvládli. Dohráli jsme utkání bez chyby, bez inkasovaného gólu a hlavně toto vítězství nás dostalo do klidného středu tabulky. Poděkování patří celému týmu a rodičům za podporu v hledišti.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Votroci vkročí do klíčové fáze sezóny! V neděli hostí Karvinou

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B