Devatenáctka ve druhém zápase po sobě bodovala naplno

17. 5. 2018   |   FC Hradec Králové; foto Nikol Kuncová
Nejstarší dorost získal tři důležité body z utkání na Bohemce, když dokázal dvakrát skórovat a přestát závěrečný tlak domácích.
34. kolo, středa 16. 5. 2018, 11:00

Bohemians Praha 1905

FC Hradec Králové

1:2
0:1

41´Králíček, 53´Peričevič, 74´Firbacher

Bohemians Praha 1905: Roub - Krunert, Vala P., Farkaš (77´Vetešník), Vala D. (46´Le Tuan), Gregor (66´Beran), Duong Thanh, Straka, Jaroš, Peričevič, Osmančík
FC Hradec Králové: Brát - Ptáček (60´Vošlajer), Havel, Locker, Horák - Donát, Soukeník, Samko (69´Bičiště), Finěk - Králíček, Firbacher (86´Mokrejš)

Ohlasy

Marek KuličS dobře kombinačně hrajícím týmem Bohemians jsme si v prvním poločase poradili a nepustili do žádné větší šance. Naopak jsme to byli my, kdo měl několik slibně se rozvíjejících akcí. Bohužel nás od vstřelení gólů připravila předfinální a finální fáze. V závěru poločasu jsme se přeci jenom prosadili Králíčkem, který využil zaváhání domácí obrany. Bohemka změnila ve druhém poločase rozestavení a dostali jsme se pod mírný tlak, který vyústil ve vyrovnání domácích. Inkasovaný gól nás nepoznamenal a po velice vydařené akci dua Bičiště-Králíček, nás do vedení dostal zakončující Firbacher. Závěrečný tlak jsme ustáli a jsme velmi šťastní za 3 body.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Votroci vkročí do klíčové fáze sezóny! V neděli hostí Karvinou

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B