MU: FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové U18 1:2

29. 4. 2018   |   adminU18
Z Boleslavi vezeme tři body ...
23. kolo, neděle 29. 4. 2018, 10:15

FK Mladá Boleslav

FC Hradec Králové

1:2
1:1

39´ Firbacher, 40´ Majer, 73´ Rybczuk

FK Mladá Boleslav: Barták - Horák (70´Chládek), Para, Böhm, Pour, Fingerhut , Majer (62´Drobný), Mísař, Najman, Zmij, Milner (65´Novák)
FC Hradec Králové: Hůlka - Neumann (36´Sokol), Prouza, Brůža, Novotný - Gjinollari (70´Ansorge), Petřík, Mokrejš, Rybczuk (87´Kocour), Martinec (73´Mahr) - Firbacher (67´Pospíšil)

Ohlasy

Martin Firbacher: Sehráli jsme velmi kvalitní utkání s výborným soupeřem. Od začátku se hrálo ve vysokém tempu z obou stran. Ve třicáté třetí minutě jsme šli do vedení, kdy se šikovně prosadil Firbacher, po hezké přihrávce od Mokrejše. Domácí vzápětí srovnali po naší chybě. I po přestávce jsme pokračovali v kvalitní hře. Dvě velké šance jsme nedali, ale v sedmdesáté třetí minutě se trefil Rybczuk a korunoval tak svůj výborný výkon. Závěr zápasu už jsme zvládli. Z dnešního výkonu máme radost. Těší nás i to, že jsme po dlouhé době byli téměř kompletní a střídající hráči hru dobře oživili. Pochvala celému kolektivu. V příštím týdnu nás čekají tři těžké zápasy( Sparta, Liberec, Dukla) a v nich budeme chtít jistě navázat na dnešní výkon.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií začíná ve středu

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Aktuální zprávy

Poslední kolo základní části! Pod Lízátka přijede pražská Slavia