U17 přehrála v posledním duelu podzimu Bohemians 4:1

14. 11. 2023   |   Petr Šatalík | Foto: Łukasz Bizoń
Svěřencům Josefa Vlčka a Tomáše Ibrmajera se v závěrečném kole podzimní části soutěže podařilo porazit Bohemians poměrem 4:1. Mladí Votroci tak vládnou tabulce s tříbodovým náskokem na druhé Teplice. Za devatenáct zápasů zvládli nasázet šedesát branek.
15. kolo, neděle 12. 11. 2023, 12:15

FC Hradec Králové

Bohemians Praha 1905

4:1
2:1

Branky: 19. Kotal, 35. Polák, 56. Pavlík, 92. Svatoš – 3. Hejduk.
Rozhodčí: Stieber – Matula, Horský.
Žluté karty: nebyly uděleny.
Diváci: 30.

FC Hradec Králové:

Šimon – Hronek, Syrovátka, Pavlík, Gazsi, Hradecký, Kameník (79. Svatoš), Machač, Polák (58. Vaněk), Dýčka (58. Halama), Kotal (72. Drbohlav).

Bohemians Praha 1905:

Vagenknecht – Mudřík, Bryndza, Kryts, Klemsa, Hejduk, Chudinov (58. Březina), Chramosta, Cibulka (79. Duong), Klíma (62. Hrubý), Svoboda.


Ohlasy

Hodnocení Josefa Vlčka

„Úvod zápasu nám vůbec nevyšel a vlastními chybami jsme se dostali pod tlak. Ten navíc vyústil ve vedoucí branku soupeře, který měl i další příležitosti na odskočení. Po čtvrt hodině hry jsme se začali konečně dostávat do zápasu a do poločasu jsme ještě stihli otočit výsledek. V této části utkání jsme však dobrý výkon nepředvedli, když nám vázla především obranná činnost celého mužstva. Ve druhém poločase už to bylo o něčem jiném, po standardní situaci jsme odskočili na rozdíl dvou branek a posledních dvacet minut se dohrávalo v naší režii. Umě jsme kombinovali a nedovolili soupeři, aby se k nám přiblížil. Dokázali jsme se oklepat ze špatného začátku a nakonec utkání převrátili na svou stranu.“

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

První otevřený trénink se v Malšovické aréně parádně vydařil

Aktuální zprávy

Pouť do Evropy začíná! Votroci přivítají Olomouc

Rozhovory

Jsem rád, že tu mohu být a pomáhat týmu, hlásí Karel Spáčil