FC Viktoria Plzeň
FC Hradec Králové6:1

7. kolo, sobota 7. 10. 2023, 11:00

FC Viktoria Plzeň

FC Hradec Králové

6:1
2:0

Branky: 4. Blasczyková, 20. Červniková (vlastní), 42. Spejchalová (vlastní), 47. Kynclová, 78. Hrdinová, 80. Větrovská - 73. Voženílková. Rozhodčí: Sasz. Bez karet. Diváci: 65.

FC Hradec Králové:

Rajsnerová - Dolanská, Červinková, Hosová, Šustová, Stečínská, Bartošová, Vítová, Voženílková, Slováková, Petrová, Gosson, Pražáková, Spejchalová, Fejková


Ohlasy

Jan Siska, trenér: Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře, byli jsme pozdě v osobních soubojích, z první standartky domácích jsme navíc inkasovali branku, což je naprosto nepřípustné. Do konce poločasu jsme nebyli schopní vytvořit si šanci a po smolné teči jsme si navíc dali vlastní gól. Druhý poločas byl z naší strany o poznání lepší, hráli jsme po zemi, dostali jsme se do šancí a proto je trochu kruté, že druhý poločas skončil 4:1 pro domácí, myslím, že tam jsme byli lepším soupeřem, než v poločase prvním. Výsledek 6:1 je potřeba hodit za hlavu, na některých situacích ze druhého poločasu se dá stavět. Momentálně ale nejsme v pozici, kdy bychom herně mohli takto skvěle připravenému týmu, jako je Plzeň konkurovat. V tréninku ale tým pracuje velmi dobře a jak herní tvář, tak později výsledky, se brzy dostaví. Musíme být trpěliví, věřit tomu co děláme a pokračovat v tom - jsme na správné cestě. Smekám klobouk, před herní odvahou v druhém poločase a chválim holky za bojovnost za nepříznivého stavu.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Reportáž

Sebevědomý vstup do boje o Evropu, Votroci přejeli Olomouc 3:1

Aktuální zprávy

Za horizontem – 2. díl

Mládež - reportáž

Dorostenci U19 nadělili B-týmu Pardubic bůra

×
Odehráno v 10:15 | B-tým
FC Slovan Liberec B
FC Hradec Králové B