SK Dynamo Č. Budějovice
FC Hradec Králové1:5

3. kolo, čtvrtek 28. 9. 2023, 14:30

SK Dynamo Č. Budějovice

FC Hradec Králové

1:5
1:4

Branky: 20. Nedbalová - 5., 30. Volhejnová, 25., 32. Voženílková, Vítová Rozhodčí: Florek - Kroupa, Čermák. Bez karet. Diváci: 37.

FC Hradec Králové:

Fejková - Dolanská, Červinková, Hosová, Šustová, Stečínská, Bartošová, Gosson, Voženílková, Volhejnová, Petrová, Doubková, Vítová, Pražáková, Ježková, Spejchalová


Ohlasy

Jan Siska, trenér: Po dlouhé a náročné cestě jsme nastoupili k zápasu v Českých Budějovicích. Holky na sobě nenechaly únavu z cesty znát a do zápasu vstoupily výborně, už v páté minutě skóre otevřela Eliška Volhejnová. Po nedůrazu uprostřed hřiště jsme bohužel nechali domácí tým srovnat a vrátili jsme je tak do zápasu. Do konce poločasu jsme drželi míč a nedovolili domácím hráčkám držet míč. Do konce poločasu přidala dvě branky Páťa Voženílková a podruhé se trefila také Eliška Volhejnová. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a po třetí asistenci Elišky Volhejnové se prosadila z bezprostřední blízkosti do prázdné branky Káťa Vítová. Vyzdvihnout bych také chtěl dobrý výkon Naty Fejkové, která ve druhém poločase dobrý výkon podpořila chycenou penaltou. Jsme rádi, že jsme zápas zvládli za 3 body, v mezihře nám to ovšem opět vázlo a výsledek může být pro domácí krutý. Velká pochvala pro holky za bojovnost a efektivitu, kdy jsme z pěti šancí dokázali vstřelit pět branek.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Reportáž

Sebevědomý vstup do boje o Evropu, Votroci přejeli Olomouc 3:1

Aktuální zprávy

Za horizontem – 2. díl

Mládež - reportáž

Dorostenci U19 nadělili B-týmu Pardubic bůra