Střetnutí rezervy se Zápy skončilo bez branek

9. 4. 2023   |   Petr Šatalík | Foto: Jiří Bezucha
Druhou bezbrankovou remízu jara zaznamenal B-tým Votroků. Hradecká rezerva tentokrát zapsala plichtu v domácím prostředí se Zápy. Patrik Vízek udržel během jediného měsíce již druhé čisté konto.
21. kolo, neděle 9. 4. 2023, 10:15

FC Hradec Králové B

SK Zápy

0:0
0:0

Bez branek.
Rozhodčí: 
Melichar – Nejedlo, Zoufalý.
Žluté karty: 61. Jelínek M.
Diváci: 185.

FC Hradec Králové B:

Vízek – Baloun, Hypšman, Mahr (76. Junek), Šípek (73. Schmoranz), Kadrmas, Hlaváč, Kučera, Novotný, Hájek, Boniš.

SK Zápy:

Měsíček – Duben, Růžek, Tarasiuk, Woitek, Jelínek M. (69. Kavalír)., Eliáš, Petrlák (79. Matějka), Jelínek J., Tvaroh, Dočekal (79. Kocourek).



Reportáž

Vstup do utkání se odehrával v režii královéhradeckých fotbalistů. Ti byli aktivnějším celkem, leč do větších příležitostí se dostávali jen velmi složitě. Po úvodní čtvrthodince vytvořili u pokutového území soupeře zámek, když zahrávali hned dva rohové kopy bezprostředně po sobě. Ani z tohoto tlaku však nevzešlo nic, co by musel brankář hostí Měsíček řešit.

Největší rozruch první půle přinesla 32. minuta. Kupředu pronikající Kučera byl faulován. Následně se k rozehrání standardní situace postavil Hájek, jenž dobrou přihrávkou našel čelo před chvílí faulovaného hráče. Precizní hlavička jen těsně minula brankovou konstrukci hostující svatyně. Skóre na světelné tabuli se tak za celý úvodní poločas nepohnulo.

Ani start druhého dějství nepřinesl příliš mnoho vzruchu. Až v 61. minutě lovil sudí Melichar poprvé v kapsičce, když se jediným karetně ohodnoceným faulem utkání provinil hostující Jelínek, jenž přerušil rychlý kontr Votroků na středové čáře. O chvilku později zatrnulo domácím po rohovém kopu soupeře. Na zemi se totiž opět ocitl Kučera, jenž byl v nepřehledném souboji sražen k zemi, následně však mohl pokračovat ve hře.

Závěr zápasu přinesl tlak černobílého celku. Svěřenci Aleše Čvančary však ze své převahy nedokázali vytěžit větší brankovou příležitost a tudíž ani samotný gól oslavit nemohli. Na druhou stranu nutno podotknout, že sami žádnou větší možnost nenabídli ani svému soupeři, který tak usnadnil cestu Patriku Vízkovi za druhým čistým kontem během třiceti dnů. Hradec se se Zápy rozešel bez branek.

Ohlasy

Hodnocení Aleše Čvančary

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Poslední kolo základní části! Pod Lízátka přijede pražská Slavia

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Aktuální zprávy

Víkendové výsledky Votroků