MU: FK Mladá Boleslav U17 - FC Hradec Králové U17 0:1 (0:0)

7. 3. 2023   |   Tomáš Ibrmajer
Tři body z prvního soutěžního utkání ...
16. kolo, sobota 4. 3. 2023, 12:15

FK Mladá Boleslav

FC Hradec Králové

0:1
0:0

Branky a (asistence): 80. Žalud (Sejkora)

FK Mladá Boleslav:

Mečíř - A. Bejda, Ulrich, Keller - Bureš (70. Nguyen), Viták (45. Černý), Vostřel, Vokoun - Souček (60. Kaiser), Lenner (60. Beneš), Teterya (75. Matějovský).

FC Hradec Králové:

Novotný - Sejkora, Metlický, Novák, Karel - Polák M. (Kameník), Ponikelský (83. Kijonka), Machala, Moravčík (61. Rejman) - Žalud, Polák V. (69. Kulič)



Reportáž

Typické první utkání navíc se soupeřem, kterého jsme porazili před 14 dny. Zápas byl vyrovnaný a každý tým se na úsek několika minut dostal do tlaku. V prvním poločase si oba týmy připravily několik slibných příležitostí, ale obrany s brankáři drželi čisté konto. Naše akce často končily nepřesností nebo zbytečnou ztrátou míče. Když už zápas spěl k bezbrankové remíze, tak udeřil Žalud po zpětné Sejkorově přihrávce v 80. minutě utkání. Soupeř se ještě hnal za vyrovnáním, ale i díky skvělému postřehu Novotného při dvou tečovaných střelách jsme si odvezli 3 body. Druhé čisté konto v řadě je určitě pozitivním aspektem naší hry a na tom chceme stavět i budoucí zlepšený výkon směrem dopředu.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Pouť do Evropy začíná! Votroci přivítají Olomouc

Reportáž

Na oživenou Slavii Votroci nestačili, po bojovném výkonu padli 1:2

Aktuální zprávy

Víkendové výsledky Votroků