FK Náchod
FC Hradec Králové3:5

11. kolo, neděle 16. 10. 2022, 12:15

FK Náchod

FC Hradec Králové

3:5
(3:0)

Branky FK Náchod:

6´Hovorka, 10´Hovorka, 18´Horák

Branky FCHK U16:

55´Machač (Halama), 60´Polák (Kotal), 64´Gazsi (Polák), 88´Halama (Brzek), 90´Polák (Halama)

FC Hradec Králové:

Jeřábek-Cobl (46´Machač), Hronek (46´Brzek), Kotal, Svatoš (55´Chýlek)-Červinka, Drbohlav, Dýčka (46´ Halama), Gazsi, Rychtář-Jelínek (46´Polák)



Reportáž

Po náročném turnaji v Polsku jsme v Náchodě na umělé trávě odehráli prvních dvacet minut jako bychom byli hlavou stále v autobusu. Vytvořili jsme dvě hrubé individuální chyby v rozehrávce, které soupeř lehce potrestal. Třetí branku Náchod přidal z rohového kopu a v 18. minutě tak svítil na ukazateli skóre stav 3:0 pro domácí. Zbytek poločase jsme působili leklým dojmem, soupeř se dobře bránil a my jsme kombinovali naprosto bezúčelně. Po promluvě o poločasové přestávce a změnách v sestavě jsme měli před sebou velmi těžkou výzvu. Pro nás bylo důležité, že jsme do druhé půli vstoupili s mnohem lepší energií a emocemi. Náchod jsme zatlačili na jeho polovinu a začali jsme si s lehkostí vytvářet brankové příležitosti. Do 64. minuty se nám podařilo vyrovnat. Od té doby jsme se ale ve finální fázi začali opět trápit. Rozhodující situace tak přišli až v posledních pěti minutách, kdy jsme dvěma góly dokázali výsledek převrátit na naši stranu.

Pro nás je první poločas poučením i varováním z nedbalosti. Naopak druhý poločas je potřeba vyzdvihnout, protože se nám podařilo otočit velmi nepříznivý výsledek.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Votroci míří pod Ještěd, v neděli se střetnou s Libercem

Aktuální zprávy

Na duel se Slavií zbývají poslední lístky