FK Jablonec
FC Hradec Králové1:6

9. kolo, sobota 1. 10. 2022, 12:30

FK Jablonec

FC Hradec Králové

1:6
(0:2)

Branky FK Jablonec:
56' Qualizza

Branky FCHK U16:

21' Jelínek (Polák), 33' Pavlík (Kotal), 65' Polák (Pavlík), 67' Halama (Kotal), 70' Meduna (Kotal), 71' Polák (Meduna)

FC Hradec Králové:

Kačena - Cobl, Chýlek, Brzek, Kotal - Červinka, Drbohlav (46' Meduna), Pavlík, Jelínek (61' Halama), Rychtář (83' Jeřábek) - Polák



Reportáž

Zápas s Jabloncem jsme odehráli na menším hřišti. Kluci tak měli na všechno méně času i prostoru a museli podstoupit mnoho osobních soubojů. Ve velmi soubojovém zápase jsme se přesto snažili prezentovat kombinační hrou, což se nám zpočátku kvůli horšímu povrchu dařilo jen za cenu velmi vysokého rizika. Postupem času jsme se rozehráli k výkonu, který byl dominantní, ale nevedl k tolika šancím jako v minulých zápasech. Do konce prvního poločase se nám podařilo vstřelit dvě branky a vytvořit si tak solidní náskok do dalšího průběhu.   Ve druhé půli jsme se nejprve dostali do problémů kvůli pomalejší i nepřesnější rozehrávce při výstavbě hry, což soupeř dokázal potrestat snižovací brankou po nepřesné přihrávce našeho brankáře, abychom poté během šesti minut dokázali vstřelit čtyři branky a jednoznačně tak rozhodnout výsledek zápasu. 

Celkově to tak dnes byl velmi přínosný zápas, ve kterém jsme zjistili, že musíme zapracovat na soubojovém chování. Zároveň si kluci dokázali, že dokáží výborně kombinovat na horším povrchu i menším hřišti. Na druhou stranu musíme příště lépe pracovat s vyhodnocením situací, kdy volit jednodušší a rychlejší přechod v přechodové fázi.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B