FC Hradec Králové
FK Dukla Praha3:1

6. kolo, sobota 3. 9. 2022, 11:00

FC Hradec Králové

FK Dukla Praha

3:1
2:1

Branky: 30', 37' Hruška, 50' Binar

FC Hradec Králové:

Čermák - Kareš - Musil - Halama - Rubák - Šichan (90'Kalina) - Šimon - Mokrejš (88'Lubinek) - Binar - Hruška (90'Zvěřina) - Hampl (79'Mišči)


Ohlasy

Do utkání lépe vstoupil soupeř, byl více na míči, důraznější v osobních soubojích, dostával se do šancí, jednu z nich dokázal zužitkovat a dostat se do vedení. Po obdržené brance jsme postupně hru vyrovnali a po dravém průniku do vápna soupeře v podání Binara jsme zahrávali pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Hruška - 1:1 Dál se hrál vyrovnaný fotbal. Druhou branku do poločasu jsme dali z dlouhého nákopu a důrazného sledování míče v podání Hrušky. Ten se dostal až před hostujícího brankáře a chladnokrevně zakončil.

Do druhého poločasu jsme kluky nabádali, že musejí hrát aktivně a ne jen bránit výsledek. Klukům se povedl krásný brejk, který nekompromisně zakončil Binar. Měli jsme i další šance, které jsme nevyužili. Šance které měl soupeř, bezpečně pochytal náš brankář. Kluci si vítězství zcela zaslouží, za nesmírnou bojovnost a sebeobětování, ke kterému jsme přidali i fotbalovost. 

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií začíná ve středu

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín