FC Hradec Králové
FC Zbrojovka Brno2:3

3. kolo, pátek 19. 8. 2022, 11:00

FC Hradec Králové

FC Zbrojovka Brno

2:3
2:1

Branky: 14', 44' Hampl 

FC Hradec Králové:

Petera - Kareš - Musil - Zvěřina - Kalina - Šichan (78'Pavlík) - Mokrejš (70' Lubinek)  - Šimon - Chudý (70'Binar) - Hruška - Hampl (78' Mišči) 


Ohlasy

Do utkání jsme vstoupili dobře, byli aktivní, soupeře jsme do ničeho nepouštěli a sami si vytvářeli šance. Jednu takovou jsme proměnili, kdy krásným centrem od Hrušky se prosadil Hampl. Soupeř vyrovnal z ojedinělé šance, kdy se snad poprvé přiblížil k našemu vápnu. Poté jsme se dostali do mírného útlumu, soupeř se daleko častěji dostával na dostřel naší branky. Ale i přes to jsme to byli my, kdo ještě do poločasu, po chybě Brněnské defenzivy a důsledném napadání Hampla, šli do vedení.

Druhý poločas byl vyrovnaný. Zápas se rozhodl, tím, že mi jsme měli 100% šanci jít do vedení 3:1, kterou jsme nevyužili, naopak hned z protiútoku jsme dostali na 2:2. Poté soupeř přidal rozdílovou branku po naší nedůslednosti v obraně. My jsme se nevzdali, šli jsme za vyrovnání, měli velké šance, ale bohužel nic nám tam nespadlo. Kluci by si za odvedený výkon, minimálně bod zasloužili. Nezbývá nám nic jiného, než nadále tvrdě pracovat a věřit, že budeme bodově odměněni v příštích zápasech .

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B