MU: FK Pardubice U17 - FC Hradec Králové U17 1:2 (1:0)

18. 10. 2022   |   Tomáš Ibrmajer
Z derby máme tři body ...
11. kolo, pátek 14. 10. 2022, 12:30

FK Pardubice

FC Hradec Králové

1:2
1:0

Branky a (asistence): 36. Bašík - 48. Ponikelský (Metlický), 59. Ponikelský

FK Pardubice:

Doleček M. - Lorenc (70. Vencl), Kábele, Bečička, Doleček J. - Vančura, Rek (60. Svatoň), Venzhofer - Reil (60. Kaufman), Firbacher, Bašík (60. Topolský)

FC Hradec Králové:

Novotný - Metlický, Halama, Novák, Sejkora - Kaczmarek (84. Šťastný), Ponikelský (84. Kijonka), Rejman, Machala - Žalud (78. Polák), Pavlík (86. Moravčík)



Reportáž

Derby mělo z naší strany od začátku dobré parametry. Dařilo se nám hrát na útočné polovině a být nebezpeční soupeřově bráně, což byl hlavní záměr před utkáním. Po našich třech nevyužitých šancích ale udeřil soupeř, kdy využil naší chyby při vystoupení v obraně a dostal se do vedení. O poločase jsme hráče nabádali, aby pokračovali v nastoleném tempu a to se také splnilo. Vstup jsme měli výborný a po krásné akci zakončoval Ponikelský do prázdné brány. Nadále jsme se tlačili do zakončení a byli lepším týmem. V 59. minutě znovu Ponikelský otočil křížnou střelou misky vah na naši stranu. Nadále jsme hráli nátlakově a nachytávali soupeřovu obranu v nedbalkách. Stejně jako v první půli jsme nastřelili tyč, ale gólovou pojistku jsme už nepřidali. Dozadu jsme už byli pozorní a utkání tak dovedli ke zdárnému konci.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín