MU: MFK Karviná U17 - FC Hradec Králové U17 2:0 (1:0)

14. 9. 2022   |   Tomáš Ibrmajer
Z dalekého výjezdu bez bodů ...
6. kolo, sobota 10. 9. 2022, 15:15

MFK Karviná

FC Hradec Králové

2:0
1:0

Branky a (asistence): 44. Nalewajka, 90. Kačor

MFK Karviná:

Šimeček - Hrdina, Horváth, Pavlica, Nalewajka (77. Pacík) - Kořenek, Poledník (60. Imrich) - Graf, Radecki (60. Míček), Zahorii (60. Valošek) - Pomeranek (77. Kačor)

FC Hradec Králové:

Svoboda - Metlický, Halama, Novák, Karel (26. Sejkora) - Ponikelský, Kijonka (77. Baťka), Rejman (62. Šťastný) - Kameník (62. Polák), Žalud, Machala (46. Kaczmarek)



Reportáž

Utkání jsme začali výborně a z úvodního tlaku jsme si vypracovali 4 velké příležitosti, ovšem vytěžili jsme z toho pouze dvě tyče a dvakrát nás vychytal brankář Karviné. Celý první poločas jsme byli nebezpečnější, ovšem lekci z produktivity nám dal soupeř, který po centru otevřel skóre v poslední minutě prvního poločasu. Druhý poločas jsme chtěl odehrát ve stejném tempu, ale to se nám vůbec nepovedlo. Přestalo se nám dařit v kombinaci a navíc nám, po týdnu plném "adapťáků", rychlé docházely síly. Šance jsme si už nevytvářeli a v závěru soupeř ještě upravil posledním kopem zápasu na 2:0. Velké zklamání je především z naší neproduktivity. Kdybychom byli více přesnější v koncovce tak tohle utkání musíme zvládnout.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Základní část jde do finále. Votroci vyrazí do Liberce

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Víkendový program Votroků