MU: FC Hradec Králové U17 - FK Dukla Praha U17 2:1 (2:1)

7. 9. 2022   |   Tomáš Ibrmajer
Tři body zůstaly doma ...
5. kolo, sobota 3. 9. 2022, 13:15

FC Hradec Králové

FK Dukla Praha

2:1
2:1

Branky a (asistence): 4. Žalud (Machala), 19. Rejman (Kaczmarek) - 28. Mára

FC Hradec Králové:

Novotný - Metlický, Novák, Baťka, Karel (71. Sejkora) - Polák (71. Šťastný), Rejman (75. Kijonka), Ponikelský, Machala (65. Kameník) - Kaczmarek, Žalud (75. Gazsi)

FK Dukla Praha:

Donadello - Kyzlink (Nečas), Štěpán, Srba, Matěj Pokorný - Regal, Svojsík, Bošek (Sobota) - Dinov (Tomáš Pokorný), Kulhavý (Maneval), Mára



Reportáž

Zápas jsme začali na výbornou a hned ve 2.minutě jsme zahrávali pokutový kop, který však gólem neskončil. Za další minutu jsme však už byli úspěšní po výborném presinku a zakončení Žaluda do prázdné branky. Zápas jsme měli plně pod kontrolou a vytvářeli si jednu šanci za šancí. Další náš gól vstřelil Rejman a vše směřovalo k jasnému vítězství. Zbytečnou chybou jsme soupeři darovali snížení a do poločasu šli pouze za těsného vedení. Ve druhé půli už jsme tolik příležitostí neměli, přesto jsme zahodili 100% šanci po brejku a situaci 2 na 1. Soupeři jsme ale za celý zápas nedovolili větší šance a zaslouženě jsme vyhráli. Těší mě hlavně splnění hlavního úkolu před zápasem a to hrát náročný a běhavý fotbal, který spolu s kvalitou kterou nesporně máme, tvoří vítěznou kombinaci.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Aktuální zprávy

Týdenní program Votroků