FC Hradec Králové
FK Dukla Praha0:4

7. kolo, sobota 1. 10. 2022, 16:00

FC Hradec Králové

FK Dukla Praha

0:4
0:3
FC Hradec Králové:

Mikanová, Uhnavá, Pokorná, Šnajdrová, Pražáková, Kitlerová, Hamplová, Schánělová, Hrušková, Paulů, Černá

Střídaly: Čičaiová, Pultarová, Kalová, Baliharová



Reportáž

Třetí zápas během týdne sehrály dorostenky v sobotu na domácím hřišti proti Dukle Praha. Nenavázaly však na vítězný výsledek z pohárového utkání v Roudnici nad Labem a prohrály rozdílem čtyř branek.

Utkání rozhodl první poločas, kdy za Doru Mikanovou zapadly tři střely z hranice velkého vápna. Při první brance jsme nepokryli dorážku, když golmanka míč vyrazila vedle sebe. Následující dvě střely se otřely o břevno a skončily v síti, pravděpodobně jen velmi těžko se daly chytit. Hra byla jinak vyrovnanější,než vypadal momentální výsledek. Dukla byla silnější na míči a hlavně tvrdší v soubojích, tam bychom viděli příčinu neúspěchu tohoto zápasu.V druhé půli jsme inkasovali ještě jednu branku a to po rozehrání rohového kopu a následně opět prohraném fyzickém souboji.

Celé utkání se hrálo za nepříjemného deště a na těžkém terénu. I z toho plynulo několik chyb, hlavně v rozehrávce a pokusech přejít kombinačně do útoku.Tomuto duelu by asi slušel výsledek o dvě branky příznivější pro Hradec, ale to je fotbal a my se musíme víc snažit střelbu blokovat a rychleji dostupovat soupeře. Příští kolo je na programu 15.10., kdy zajíždíme na Slovácko.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B