FK Pardubice
FC Hradec Králové5:0

6. kolo, neděle 25. 9. 2022, 16:30

FK Pardubice

FC Hradec Králové

5:0
1:0
FC Hradec Králové:

Mikanová, Uhnavá, Pokorná, Hrušková, Pražáková, Pultarová, Schánělová, Hamplová, Čičaiová, Černá, Baliharová

Střídaly: Kitlerová, Šnajdrová, Kurfürstová, Typltová



Reportáž

Nedělní východočeské derby rozhodly Pardubice na domácí půdě dvěma rychlými brankami a to z kraje druhého poločasu.

První půli jsme jako již v předešlých utkáních inkasovali pouze jedinou branku a drželi tak slibný výsledek. Proti fyzicky vyspělým a dobře technicky vybaveným hráčkám Pardubic to bylo od začátku velmi těžké, ale holky se snažily nepustit soupeřky do bližšího zakončení.To se celkem dařilo a tak domácí zakončovali hlavně střelami za hranicí velkého vápna. Bohužel pro nás, přibližně páté takové zakončení skončilo velmi povedenou střelou v naší síti.

To co se nám dařilo v prvním poločase jsme bohužel nezopakovali na začátku poločasu druhého a inkasovali jsme další branku. Nedokázali jsme zastavit průnik středem hřiště, kde byly domácí hráčky ve hře opravdu nebezpečné. O pár minut později jsme i my gól vstřelili, bohužel tečovaným centrem do vlastní branky.

O výsledku bylo rozhodnuto a tak dostaly svůj čas na hřišti i ostatní hráčky. Rozhodně zbytek zápasu oživily a trochu změnily ráz hry, což bylo povzbudivé pro celý tým. Inkasovali jsme ještě 2krát a to po hrubé chybě z rozehrávky a dále po povedeném protiútoku.

S výsledkem rozhodně nejsme spokojeni, jelikož zápas nebyl špatně rozehraný, ale projevila se absence našich středových hráček. Dále potom fyzická i tělesná nevýhoda našich děvčat ve většině osobních soubojů.

A tak nezbývá než se z prohry ponaučit a připravit se na další utkání, tentokrát pohárové v Roudnici nad Labem.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Aktuální zprávy

Týdenní program Votroků