Dobře rozehraný zápas na Slavii

21. 8. 2022   |   wu18
Juniorky se na Slavii Praha ujaly vedení. Domácí do poločasové přestávky dokázali srovnat. Bohužel dobře rozehraný zápas náš tým ztratil v rozmezí pár minut okolo 70 min. zápasu, kdy inkasoval 3krát.
2. kolo, sobota 20. 8. 2022, 10:15

SK Slavia Praha

FC Hradec Králové

8:1
1:1

branka: Černá

FC Hradec Králové:

Mikanová , Uhnavá , Schánělová , Hrušková , Pokorná , Pultarová , Soukalová , Hamplová , Pražáková , Paulů , Černá

Střidaly: Koníčková , Kalová , Šnajdrová , Taufmanová


Reportáž

Po domácí prohře s Lokomotivou Brno nás v druhém kole čekal další těžký soupeř a to Slavia Praha, která začala ligu vysokou výhrou nad Teplicemi (19:0). A tak jsme hráčky vyzývaly k tomu, aby soupeři co nejvíce znepříjemnily každou chvilku v zápase a zkusily si utkání užít a hlavně si zahrály fotbal. Momentálně se takto kvalitním celkům herně nevyrovnáme, ale dnešních 60.minut s výsledkem 1:1 ukázalo, že se holky opravdu snaží plnit vše a hrály na své maximum. S omlazeným a nesehraným týmem to jde pomalu, posun je však znát. V první půli jsme se překvapivě ujali vedení, kdy se Julče Černé podařilo přelobovat gólmanku. A vedení mohlo být při větším štěstí i dvoubrankové(štěstí jsme měli opravdu hodně 😀), ale Slavia nakonec před přestávkou vyrovnala.

Bohužel dobře rozehraný zápas jsme ztratili v rozmezí pár minut okolo 70 min.zápasu, kdy jsme inkasovali hned 3krát. Slavia se uklidnila, prostřídala kvalitu za kvalitu a tak vytvořila na naše holky ještě větší tlak. Sil už zbylo opravdu málo a tak i s nepříjemným hustým deštěm přišly další velmi laciné branky, které výsledek posunuly až na konečných 8:1.

Výsledek není určitě příjemný, ale za bojovnost, snahu si všechny hráčky pochvalu zaslouží. Jedeme dál, liga teprve začala.

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Poslední kolo základní části! Pod Lízátka přijede pražská Slavia

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Aktuální zprávy

Víkendové výsledky Votroků