FC Hradec Králové
MFK Chrudim19:2

MU, neděle 12. 6. 2022, 10:00

FC Hradec Králové

MFK Chrudim

19:2
1:0, 10:1, 8:1

Pěnkava 6, Cicko 3, Kyncl 3, Kraus 2, Martin, Snížek, Žáček, Vacek, Macák

FC Hradec Králové:

Pěnkava - Cicko, Hochmann, Kraus, Kyncl, Macák, Martin, Snížek, Vacek, Zima, Žáček


Ohlasy

Ještě před utkáním nám zdravotní stav neumožnil nasadit ani jednoho z našich brankářů a tak se kluci z pole dneska po třetinách v brance vystřídali. Postupně chytali Pěnkava, Kraus a Cicko. A všichni si s danou situací poradili výborně.
První třetina se nám herně vůbec nevydařila. Měli jsme několik dobrých šancí, ale vstřelit branku se nedařilo. Hosté také měli několik jasných loženek, které vznikly především z našeho špatného postavení na hřišti. Pěnkava se ale překonat nenechal. Do druhé třetiny jsme vlétli jako uragán. Změnili jsme způsob hry, kluci přidali na úsilí a začali jsme na hřišti dominovat. Herní převahu jsme až do konce stupňovali a nakonec jsme vstřelili velký počet branek.
Utkání bylo především díky počasí pro kluky dost náročné. Trošku jsme se v úvodu prali s přesností a taktikou. Od prvních vstřelených branek jsme převzali děj utkání pod naší kontrolu a stříleli jsme jednu branku za druhou. Jednalo se nakonec o příjemné rozloučení s mistrovskou částí sezóny. Poděkování ještě patří všem našim fanouškům za krásnou pozápasovou "děkovačku".

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Poslední zápas základní části! Votroci přivítají Slavii

Aktuální zprávy

Moderní kamerový systém dohlíží na bezpečnost v Malšovické aréně

Aktuální zprávy

Víkendový program Votroků