FC Hradec Králové
FC Hradec Králové4:5

Turnaj, neděle 22. 5. 2022, 08:30

FC Hradec Králové

FC Hradec Králové

4:5

FC HK - SK Motorlet Praha 0:1
FC HK - SK Sigma Olomouc 3:0, branky: Martin 2, Žáček
FC HK - SK Dynamo České Budějovice 0:1
FC HK - Tempo Praha 0:1
FC HK - FK Teplice 0:1
FC HK - FC Fastav Zlín   1:1, branky: Martin

FC Hradec Králové:

Dohnal, Tejchman - Bruna, Hawillo, Hochmann, Kyncl, Martin, Pižl, Snížek, Svatoň, Vacek, Voňka, Zima, Žáček


Ohlasy

První utkání začalo přesně tam, kde jsme včera uzavřeli den. Zase jsme nedali šance, možná jsme i dostali míč do branky (ale asi jen o kousek, takže to nebylo průkazně vidět) a soupeř nás ojedinělou střelou trestal.
Ve druhém utkání s Olomoucí přišlo i na naší straně kouzlo fotbalu. Ríša Martin velkou bojovností donutil k chybě brankáře soupeře, dal gól, a spustil radost našeho týmu ze vstřelené branky. Kluci se uvolnili, přidali další dva góly a poznali jsme i pocit vítězství.
Do třetího utkání, ještě v euforii z minulého zápasu, jsme se extrémně těšili, ale předvedli jsme nejhorší naše představení po celou dobu turnaje. Co všechno nám v tomto utkání chybělo nebudu rozepisovat, došla by mi písmenka a pořád by bylo o čem psát.
Čtvrté a páté utkání již mělo rysy našich předchozích představení na tomto turnaji. O něco se sice snažíme, ale je to málo a hlava kluků už nefunguje ve správném módu. V obou utkáních inkasujeme a nemáme především morální síly na boj minimálně o vyrovnání.
V posledním utkání se Zlínem ještě můžeme lehce napravit naše tabulkové postavení. Podaří se nám v průběhu utkání vyrovnat brankové skóre, ale naše hra je pouze odvar našich možností a tak uzavíráme turnaj remízou.

Hodnocení turnaje:
Děkujeme především všem rodičům za podporu a možnost, že jsme zde vůbec mohli být. Všichni cítíme a víme, že jako tým máme na mnohem lepší výkony a s tím související i výsledky. Co všechno se na tomto turnaji nepovedlo je na obrovský seznam. Bohužel by bylo rychlejší a mnohem kratší napsat, co nám šlo. Nebudeme hledat výmluvy a každý víme, že musíme do našeho soukolí přidat mnohem více svého umění, než se zde ukázalo. Obrovským kamenem úrazu byla naše útočná fáze a především koncovka. Vždyť jsme pouze ve dvou utkáních vstřelili branku. Týmu a především brankářům se dařilo držet soupeřovy střelce na rozumné míře, ale bez vstřelených branek se fotbal hraje mnohem hůře. Psychika kluků dostala pořádně zabrat, ale není nutné se z toho hroutit. V tomto věku by měl být fotbal především zábava a každý další den je příležitostí a prostorem ke zlepšení.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín