MU: FC Hradec Králové U19 - FC Fastav Zlín U19 0:6 (0:0)

2. 5. 2022   |   Tomáš Ibrmajer
Kolaps ve druhé půli znamenal vysokou prohru ...
23. kolo, sobota 30. 4. 2022, 13:00

FC Hradec Králové

FC Zlín

0:6
0:0

Branky a (asistence): 47. Ovesný, 53. Slončík, 60. Hamalčík, 65. Hamalčík, 78. Hamalčík, 88. Novák

FC Hradec Králové:

Vlk - Jedlička, Hanuš, Zvěřina, Houdek - Blažek (63. Černý), Lubínek, Konečný (79. Hruška) - Kalina (63. Chudý), Mišči, Šichan (79. Kareš)

FC Zlín:

Slezák - Bednařík (78. Buchta), Novák, Červinka (68. Lakomý), Slončík, Ovesný (78. Kořének), Hönig, Švach (68. Holub), Hamalčík, Zábojník (46. Trtek), Polášek



Reportáž

Již od první minuty jsme dokázali eliminovat soupeřovu hru organizovaným výkonem celého mužstva. Drželi jsme prostory a po zisku se snažili o rychlé akce vpřed, bohužel ve finální fázi se jsme byli zbrklí a nepřesní. Hosté se propracovali k pár šancím a závarům u naší branky, ale s tím jsme si dokázali poradit a poločas tak skončil bez branek. V první minutě druhého poločasu jsme neproměnili velkou šanci a z protiútoku jsme obdrželi první branku zápasu. Po pár minutách jsme po naši pasivitě a nedůrazu v soubojích inkasovali podruhé a od té doby už jsme na hřišti nebyli. Naše hra se totálně rozpadla a nebyli jsme schopni s rozjetými hosty držet krok. Náš výkon ve zbývajících minutách byl nejhorším v jarní části soutěže a jediným pozitivem byl závěrečný hvizd rozhodčího, který ukončil naše trápení.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B