FC Hradec Králové
FK Teplice2:4

28. kolo, neděle 5. 6. 2022, 11:00

FC Hradec Králové

FK Teplice

2:4
1:1

Branky: 28' Hodač, 80' Ludvík

FC Hradec Králové:

Hrnčíř - Buriánek - Černý (77' Hanuš) - Holovatskyi - Ludvík - Hypšman - Šimon - Šichan (57' Boniš) - Hampl (77' Kudrnáč) - Hodač - Kalina (65' Semerák)


Ohlasy

První polovinu utkání jsme odehráli velmi dobře. Zápas měl z obou stran kvalitu, slušné tempo a k vidění byla spousta šancí. Do vedení jsme se dostali po brance Hodače ve 20', který se ocitl sám za obranou a dobrou střelou překonal brankáře. Bohužel už ve 28' hosté srovnali, když jsme nezachytili míč za obranu. Následný brejk a prudký centr před bránu si, ve snaze zachránit situaci, do vlastní sítě srazil Holovatskyi.

Druhý poločas se hrál také dobrý fotbal. Bohužel jsme si vybrali "hluchou" dvacetiminutovku, ve které jsme soupeři dovolili dvakrát lehce skórovat a tím jsme si, i přes nápor v závěru, utkání v podstatě prohráli. V 80' jsme se zásluhou Ludvíka opět přiblížili na rozdíl jedné branky a v závěrečné desetiminutovce soupeře ve snaze o vyrovnání hodně potrápili. Další branku jsme už bohužel nepřidali a v poslední minutě ještě hosté pečetili stav na konečných 2:4.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B