FK Pardubice
FC Hradec Králové0:0

17. kolo, neděle 20. 3. 2022, 10:00

FK Pardubice

FC Hradec Králové

0:0
0:0
FC Hradec Králové:

Strnad - Houdek - Holovatskyi - Včelák - Semerák - Hypšman (73' Zengler) - Hodač - Schmoranz - Junek - Ludvík (46' Musil)  - Jurčenko 



Reportáž

Derby v Pardubicích, hrané za velmi větrného počasí, se nám bohužel vůbec nepovedlo. První polovina zápasu byla z naší strany vyloženě špatná. Neměli jsme dobrý pohyb, přihrávky byly nepřesné a v podstatě jsme si nevytvořili žádnou šanci.

Druhý poločas už byla patrnější naše převaha v držení míče, k častějšímu ohrožení branky soupeře to ale bohužel nevedlo. Kuriózní chybou nabídl brankář domácích možnost Jurčenkovi, ten však příliš dlouho váhal. Největší šanci, po vyražené střele, "zahodil" Hypšman, který za hranicí malého vápna přestřelil prázdnou bránu. Hráči Pardubic poctivě bránili, vědomi si naší kvality. Přesto měli sami několik slibných příležitostí. Při jedné střele do odkryté brány už zvedali ruce nad hlavu, ale radost jim pokazil neuvěřitelným zákrokem Strnad. Po průběhu utkání tedy můžeme konstatovat, že odvezený bod přijímáme s plným respektem.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Aktuální zprávy

Týdenní program Votroků