Rezerva veze z Ústí bod

9. 10. 2021   |   FC Hradec Králové
ČFL pokračuje i v reprezentační přestávce. B tým Votroků se představil na půdě tradičního soupeře v Ústí nad Orlicí. V zápase zářil brankář černobílých Michal Reichl, který několikrát svůj tým podržel, a je hlavně jeho zásluhou, že Votroci si odvezli z náročného utkání bod.
11. kolo, sobota 9. 10. 2021, 15:00

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

FC Hradec Králové

0:0
0:0

Rozhodčí: Kvítek – Pekař, Depeš. ŽK: 67. Lněnička, 77. Ptáček, 85. Souček – 41. Kadrmas, 66. Hruška. 350 diváků.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí:

Jeřábek – Langer, Lněnička, Hynek, Špatenka, Koukola, Vymětalík, Souček, Tichý (78. Galus), Ptáček, Mayer (82. Vošlajer)

FC Hradec Králové:

Reichl – Zámečník, Hruška, Kosař, Kadrmas – Jonáš – Březák, Kejř, Doležal, Hájek (90. Hátle) – Firbacher.



Reportáž

První polovina utkání patřila, pokud jde o aktivitu, hostujícímu celku z Hradce, ale přes několik dobře rozehraných ofenzivních akcí se nedařilo správně zvládnout finální fázi a připravit si skutečně stoprocentní šanci. Většina akcí Votroků končila na hraně velkého vápna. Domácí Jiskra sice neměla míč tak často na svých kopačkách, ale dokázala si vytvořit jednu skutečnou šanci. Po povedeném centru z levé strany zakončoval domácí Denis Mayer, ale z prostoru penalty poslal míč mimo.

Krátce po přestávce měli Hradečtí asi největší příležitost ke skórování, když Marek Kejř povedenou přihrávkou poslal na zteč domácí branky Josefa Jonáše. Ten však situaci nezvládl a branku domácích, hájenou Matějem Jeřábkem, vůbec neohrozil. Tento okamžik jako by domácí výrazně povzbudil a druhé dějství patřilo hlavně jim. Lépe kombinovali a dokázali si vytvořit několik příležitostí, které po gólu doslova volaly. V cestě jim však stál výtečný Michal Reichl, který se po dlouhé zdravotní pauze vrací do skvělé formy. Hlavně jemu tak Hradec vděčí za čisté konto a vydřený bod do tabulky.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Votroci vkročí do klíčové fáze sezóny! V neděli hostí Karvinou

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B