Béčko vysoko vyhrálo v Přepeřích

18. 9. 2021   |   FC Hradec Králové
Rezervní tým Votroků připravil přepeřským první domácí prohru v aktuálním ročníku ČFL. Na vysokém vítězství se podepsali Filip Firbacher a Marek Kejř každý dvěma přesnými zásahy.
8. kolo, sobota 18. 9. 2021, 10:30

FK Přepeře

FC Hradec Králové

0:4
0:3

Branky: 25. a 47. Firbacher, 29. a 42. Kejř. Rozhodčí: Jansa – Depeš, Šimek. ŽK: 54. Novák, 75. Tobiaš – 75. Kejř. 150 diváků.

FK Přepeře:

Truksa – Tvaroha, Kventsar, Nesvadba, Knejzlík – Pavlata, Novák (69. Fingerhut) – Bulíř (58. Tobiaš), Hadaščok (76. Elbel), Dvořák (58. Janošík) – Synek.

FC Hradec Králové:

Dunda – Harazim, Locker (37. Hájek), Klíma, Kadrmas – Kosař, Vobejda (76. Hlaváč) – Záviška (83. Březák), Kejř (83. Zámečník), Rezek – Firbacher (76. Jonáš).



Reportáž

Domácí, v jejichž sestavě nechyběli exligoví Vojtěch Hadaščok a Karel Knejzlík, začali pěkně zostra a již ve druhé minutě utkání musel brankář Hradce Roman Dunda předvést své umění proti tvrdé střele Radka Dvořáka. S přibývajícím časem však hradecký celek hru nejen vyrovnal, ale postupně začal diktovat její tempo a vytvářel si šance ke skórování. Ve 25. minutě se na vápně domácích skvěle uvolnil Firbacher a umístěnou ranou překonal poprvé Filipa Truksu v brance domácích. Uběhly pouhé čtyři minuty a Marek Kejř přidal druhý zásah Votroků, když zužitkoval rychlý protiútok hostujícího celku. Stejný hráč pak přidal v pořadí již třetí branku Votroků chvíli před přestávkou – a stála za to. Převzal míč ve středovém kruhu, předvedl úchvatné sólo přes půl hřiště, které zakončil parádní střelou z velkého vápna k tyči, Truksa se po míči natahoval marně.

Pokud se domácí tým o přestávce snažil vyburcovat k lepšímu výkonu ve druhém dějství a ke vstřelení branky, která by snad zápas mohla zdramatizovat, učinilo přítrž všem jeho nadějím na zvrat v utkání hradecké duo Rezek – Firbacher. Ve 47. minutě se Jakub Rezek hezky uvolnil v domácím vápně a předložil míč před Truksovu branku nabíhajícímu Firbacherovi. Pro mladého kanonýra už nebyl problém poslat míč do sítě. Čtyřbrankové vedení Votroci bez větších problémů uhájili až do závěrečného hvizdu a připsali si tak již třetí venkovní vítězství.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Moderní kamerový systém dohlíží na bezpečnost v Malšovické aréně

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín