Béčko opět vyhrálo na hřišti soupeře

22. 8. 2021   |   FC Hradec Králové
Votroci odjížděli na hřiště do Jiren, které využívá záložní tým pražské Dukly, s cílem odčinit týden staré zaváhání s Brozany. Povedlo se jim to díky brance Lukáše Hájka, který rozhodl o exportu bodů pod Bílou věž v samém závěru zápasu.
4. kolo, neděle 22. 8. 2021, 10:15

Dukla Praha B

FC Hradec Králové

0:1
0:0

Branka: 87. Hájek. Rozhodčí: Plzák – Doubek, Trojan. ŽK: 88. Varačka – 20. Firbacher, 87. Leibl. 70 diváků.

Dukla Praha B:

Šťovíček – Kovernikov, Kott (60. Hodek), Ludvíček (78. Kozojed), Jeřábek, Villaseca (60. Uhlíř), Matoušek, Hrubeš, Varačka, Hudec (86. Kočí), Březina (86. Mládek).

FC Hradec Králové:

Vízek – Čech, Leibl, Kadrmas – Vobejda, Soukeník – Záviška, Kejř (90. Baloun), Novotný – Firbacher (64. Hájek), Bičiště (86. Hlaváč).



Reportáž

Po vyrovnaném průběhu úvodní poloviny utkání převzali Votroci po přestávce aktivitu. Dlouho je však trápila „hradecká nemoc“, tedy proměňování vypracovaných příležitostí ke skórování. Když v 84. minutě výbornou hlavičku Františka Čecha zastavil neméně výborným zákrokem gólman Jan Šťovíček, zdálo se již, že jeho branka je pro hradecké střelce snad zakletá. Odčarovat ji nakonec dokázal střídající Lukáš Hájek, který se prosadil střelou uvnitř velkého vápna domácích.

V dramatickém utkání tak Votroci dokázali díky neutuchajícímu nasazení a příkladné bojovnosti zlomit střelecké trápení a i napodruhé své venkovní utkání ozdobili ziskem tří bodů.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar