Bohemians Praha 1905
FC Hradec Králové1:8

1. kolo, sobota 14. 8. 2021, 10:00

Bohemians Praha 1905

FC Hradec Králové

1:8
(0:3)

Branky FCHK:

16´Kameník (Pavlík), 30´Pavlík, 32´Kameník (Pavlík), 47´Pavlík (Pšenička), 60´Kaczmarek (Meduna), 69´Pavlík (Kaczmarek), 71´Kameník (Rychtář), 73´Pěnkava (Rychtář)


44´ Bohemians

FC Hradec Králové:

Svoboda - Pšenička, Baťka, Pěnkava, Prchlík (41´Svatoš) - Kameník, Pavlík, Gazsi (61´Drbohlav), Sehnoutka (55´Meduna), Ponikelský (61´Rychtář) - Kaczmarek (71´Zimmermann)



Reportáž

Do prvního mistrovského utkání jsme vstoupili až s přehnaným respektem a prvních deset minut jako bychom měli svázané nohy lehkou nervozitou. To se odrazilo ve dvou nešikovných zákrocích uvnitř našeho vápna, z čehož soupeř kopal hned dva slepené pokutové kopy. V obou případech se ale blýsknul gólman Oliver Svoboda, který po nápovědě našeho trenéra brankářů obě penalty lapil. To pro nás byl zlomový moment, na který jsme dokázali navázat i vstřelenou brankou. Od té chvíle jsme na hřišti dominovali a do konce poločasu přidali další dvě branky. Ve druhém poločase jsme nejprve dovolili ztečovanou střelou soupeři snížit, abychom následně soupeře bez většího odporu přehráli a rozhodli o konečném výsledku.

Vstup do soutěže se nám tak výsledkově i herně vydařil. Tým je potřeba pochválit za reakci na nevydařený vstup do utkání a do příštích střetnutí se z takového startu poučit.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Základní část jde do finále. Votroci vyrazí do Liberce

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Víkendový program Votroků