Vysoká výhra žen v Teplicích

4. 10. 2020   |   zen
Ženy zvítězily vysoko 9:1 v Teplicích a na čelo tabulky stále ztrácí tři body. Pěti góly zazářila Eva Chocholoušová.
5. kolo, sobota 3. 10. 2020, 13:00

FK Teplice

FC Hradec Králové

1:9
0:5

Branky: Chocholoušová 5, Kovaříková 2, Novotná P., Šolínová

FC Hradec Králové:

Dostálová – Kotoučková (66. Škorpíková), Syrová, Portychová, Kosinová L. (66. Šolínová) – Novotná P. (82. Kijonková), Chocholoušová, Hrbková, Sedláčková – Kosinová K., Kovaříková (75. Duchatschová)



Reportáž

Hřiště v Dubí připomínalo spíše oraniště než hřiště pro druhou celostátní soutěž žen. Na zápas byla opět nominována pouze hlavní rozhodčí. Do zápasu vstupujeme skvěle a hned v 19. sekundě zápasu výborně napadající Kovaříková využije zaváhání domácí brankářky a vedeme 1:0. Následuje pasáž, kdy vázne na brambořišti kombinace, více se bojuje a nedaří se nám naše šance proměnit v další gól. Ve 28. minutě napřáhne Pavla Novotná a na nepředvídatelném terénu zvyšuje na 2:0. Ve 35. minutě začíná své dnešní střelecké představení Eva Chocholoušová a zvyšuje na 3:0. Ve 41. minutě přidává svůj druhý gól Eliška Kovaříková a první poločas zakončuje druhým gólem Eva Chocholoušová. Musíme zmínit, že některé góly padají na vrub špatnému terénu a domácí brankářce terén opravdu nepomohl. Druhý poločas začíná klasickou snahou o zdramatizování průběhu zápasu. Bohužel v 53. minutě dávají domácí kuriózní gól. Střela do tyče, odraz do zad naší brankářky a balón končí v naší síti 1:5. V 60. minutě dává Eva Chocholoušová hattrick – 1:6. V 75.minutě si vybojoval gól benjamínek týmu Denisa Šolínová, 1:7. A závěr zápasu patří kapitánce Evě Chocholoušové; ta zakončuje utkání góly v 84. a 89.minutě zápasu. Konec utkání 1:9. 

Ohlasy

FC HK: Je trochu zázrak, že dohráváme na oraništi zápas bez většího zranění. Zakončení dobrých brankových příležitostí si necháme i na další zápasy. Přejeme brzké uzdravení domácí hráčce po nezaviněném zranění.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B