FC Hradec Králové
FK Mladá Boleslav3:2pen

1. kolo, sobota 22. 8. 2020, 11:00

FC Hradec Králové

FK Mladá Boleslav

3:2pen
1:0

Branky: 34´Jonáš (pen), 76´Hlaváč

ČK: 51' Čábelka

FC Hradec Králové:

Čábelka - Kalina - Zawada(64.Hak) - Baloun - Kadrmas - Hodač(46.Březák) - Novotný - Jonáš - Velinský(51.Král) - Boniš(64.Kedroň) - Hlaváč


Ohlasy

V prvních 20ti minutách jsme byli aktivnější a soupeře jsme přehrávali rychlou kombinační hrou.K žádné výraznější šanci jsme se však nedostali.Hosté vyráželi k rychlým protiútokům což vyústilo v několik dobrých příležitostí, z nichž minimálně dvě můžeme nazývat vyloženými.Především dík skvělým zákrokům brankáře Čábelky jsme neinkasovali.Ve 35.minutě jsme šli do vedení, když se z pokutového kopu trefil Jonáš.

Druhý poločas zásadně ovlivnila čevená karta z 50.minuty pro našeho brankáře, který z přemíry snahy vyběhl z pokutového území a zahrál rukou. Mladoboleslavští v přesile ožili a na nohy je postavila šťastná branka po tečované střele z nulového úhlu. O minutu později šli navíc hosté po hezké akci a našem nedůsledném bránění do vedení 1:2. Místo dalšího tlaku se soupeř stáhl na vlastní polovinu a my jsme opět začali dobře kombinovat. I v deseti hráčích jsme byli schopni ohrožovat hostující branku a odměnou byl vyrovnávající gól na 2:2. Do konce utkání jsme stále hráli aktivně a byla zřetelná touha po vítězství. Největší šancí byla střela Haka, která skončila na břevně.Konečný výsledek 2:2 musely rozhodnout pokutové kopy, ve kterých všichni naši střelci skórovali, Král na radu Karla Podhajského jednu penaltu zneškodnil, a tak si připisujeme cenný druhý bod. 

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Poslední kolo základní části! Pod Lízátka přijede pražská Slavia

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Aktuální zprávy

Víkendové výsledky Votroků