MU: FC Fastav Zlín U17 - FC Hradec Králové U17 1:2 (0:1)

16. 10. 2020   |   Tomáš Ibrmajer
Tři body z dalekého Zlína ...
8. kolo, sobota 10. 10. 2020, 15:45

FC Zlín

FC Hradec Králové

1:2
0:1

Branky a (asistence): 69. Bednařík - 11. Šichan (Pospíšil), 88. Pešek (Kutík)

FC Zlín:

Neubauer – Buchta (64. Šůstek), Bednařík (78. Slaměna), Slouk, Zábojník – Hargaš (89. Hlavňovský), Slončík, Švach – Fuksa (46. Zbranek), Kvasnička (46. Maleňák), Ovesný. 

FC Hradec Králové:

Hrnčíř - Jedlička, Zvěřina, Musil, Kutík - Šimon (57. Konečný), Veselý, Pospíšil (70. Straka) - Šichan (57. Zoicas), Mišči (61. Pešek), Jícha (70. Kalina)



Reportáž

Vstup do utkání nám nevyšel, naše pasivní hra a lajdáckost v určitých momentech dala domácím možnost nás ihned zamknout na naší polovině. Přečkali jsme dvě velké šance a postupem času se "rozjížděli" k lepším individuálním výkonům. Z čista jasna jsme se ujali vedení po křídelní akci a krásné střele Šichana. Vstřelená branka nám pomohla, najednou jsme hráli důrazně, kombinačně, rychle a přímočaře. Během první půle jsme si vytvořili tři velké gólové příležitosti, bohužel jsme vždy zakončili nepřesně a tak jsme v poločase vedli pouze o gól. Druhou půli jsme začali lehce nervózně, soupeř se dostal do hry, ale vyloženou šanci si nevytvořil. My jsme měli dvě obrovské šance, ale ani prázdná brána nám nestačila ke vstřelení gólu. A tak udeřili domácí a vyrovnali hlavou po trestném kopu. Do konce zápasu zbývalo dvacet minut a my jsme se hnali za rozhodnutím. Domácí ze svých ofenzivních akcí také hrozili. V tuto chvíli se hrál fotbal nahoru-dolů. Nakonec jsme se dočkali my a to až dvě minuty před koncem, když průnik Kutíka a jeho centr gólově zakončil střídající Pešek. Nutno podotknout, že se zachoval jako pravý gólový zabiják a s elegancí dopravil míč do sítě. Zápas jsme zvládli jak výsledkově, tak částečně i herně. Rozehráli jsme se k solidnímu týmovému výkonu a odměnou nám bylo venkovní vítězství. Hráči zaslouží za nezměrnou bojovnost a vůli velkou pochvalu, když dokázali zápas v posledních minutách zvrátit na svoji stranu. Děkujeme také našim fanouškům za podporu běhěm celého utkání.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Rozhovory

Na hřišti jsme nechali maximum, ujišťuje Ladislav Krejčí

Reportáž

Dorostenci porazili Boleslav 3:0 a pronásledují čelo tabulky

Aktuální zprávy

Víkendové výsledky Votroků