FC Hradec Králové U17 - 1.FK Příbram U17 4:1 (2:1)

9. 10. 2020   |   Tomáš Ibrmajer
Tři body v domácím prostředí ...
7. kolo, sobota 3. 10. 2020, 13:15

FC Hradec Králové

1.FK Příbram

4:1
2:1

Branky a (asistence): 11. Zoicas (Pospíšil), 27. Straka z penalty, 78. Mišči (Jícha), 88. Pospíšil - 6. Přívozník

FC Hradec Králové:

Hrnčíř - Jedlička, Zvěřina, Musil (66. Pešek), Konečný - Šimon (73. Jícha), Veselý, Pospíšil - Zoicas, Straka (56. Mišči), Kalina (56. Šichan)

1.FK Příbram:

Strolený – Hevessy, Jurica, Plesl, Krejčí – Kindlmann, Šimůnek, Deml (80. Čížek) – Forejt (70. Lojín), Včelák, Přívozník (60. Špitalik)



Reportáž

Od začátku utkání jsme hráli příliš netakticky a v mnoha situacích dost hloupě, což vedlo k brzkému gólu hostí. Po pár minutách jsme tečovanou střelou vyrovnali a poté se náš výkon malinko zlepšil. Z penalty jsme vstřelili druhou branku a dokonce poločasu jsme ještě dvakrát nastřelili brankovou konstrukci a několikrát zahodili i ty největší šance. Naše hra však postrádala lehkost a jednoduchost, hráli jsme příliš složitě a individuálně. Po změně stran se hrálo podobně jako v první půli. Hosté kombinačně a opticky častěji na míči, nám vázla organizace hry, z naší strany bylo vše nadále hektické a nepřesné. I přes náš slabší výkon v poli jsme si vytvořili šance na definitivní rozhodnutí a dvě z nich jsme proměnili. S předvedenou hra zas tak spokojení být nemůžeme, ale hráči zápas opět odmakali nadoraz a nakonec i výsledkově zvládli, za což zaslouží pochvalu.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín