MU: SK Slavia Praha U17 - FC Hradec Králové U17 4:3 PEN (1:1)

13. 9. 2020   |   Tomáš Ibrmajer
Venkovní zápas pouze za bod ...
4. kolo, sobota 12. 9. 2020, 13:15

SK Slavia Praha

FC Hradec Králové

4:3pen
1:1

Branky a (asistence): 33. Toula, 86. Beran, 88. Kričfaluši - 31. Jícha, 67. Jícha (Kutík), 85. Straka (Jedlička)

SK Slavia Praha:

Dvořák - Trédl (78. Sládek), Měkota, Hunal, Labík (46. Fatrdle), Kričfaluši, Novák (71. Körbler), Beran, Zapletal (71. Jelínek), Toula, Biegon (64. Jinoch)

FC Hradec Králové:

Vlk - Konečný, Zvěřina, Musil, Kutík - Zoicas, Pospíšil, Šimon (52. Pešek), Jícha (71. Jedlička) - Mišči (46. Veselý), Jurčenko (82. Straka)



Reportáž

Prvních dvacet minut jsme hráli zakřiknutě, nemohli jsme se dostat do kombinace. Naše hra byla pomalá a nepřesná, soupeř byl pohyblivější, důraznější a hlavně daleko nebezpečnější směrem dopředu. Několik šancí jsme přečkali a po půlhodině vstřelili vedoucí branku z trestného kopu. Naše vedení však bylo krátké, po dvou minutách domácí srovnali stav, i přesto se náš výkon do konce poločasu zlepšil. Po změně stran jsme oproti první půli byli silnější na míči, nebáli se hrát a zápas měl tak v poli oproti první půli i vyrovnanejší pasáže. Opět jsme se ujali vedení, když jsme perfektně sehráli rychlý protiútok, v této chvíli jsme hráli velice dobře. Pět minut před koncem jsme navýšili vedení, když jsme se důrazem prosadili ve vápně domácích. Několik vteřin po střelené brance jsme však čelili pokutovému kopu, který domácí proměnili a dvě minuty poté dokonce i vyrovnali po standardní situaci. I přes velkou snahu, bojovnost a výkon na hranici svých možností jsme zápas v posledních minutách ztratili a museli bojovat o další bod v penaltách, které se nám bohužel nepovedly. Za dnešní předvedený výkon se však rozhodně stydět nemusíme. Hráči zaslouží pochvalu, jak se dnes prezentovali a jak příkladně bojovali za hradecký dres.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Rozhovory

Na hřišti jsme nechali maximum, ujišťuje Ladislav Krejčí

Reportáž

Dorostenci porazili Boleslav 3:0 a pronásledují čelo tabulky

Aktuální zprávy

Víkendové výsledky Votroků