V generálce béčko vedení neudrželo

15. 8. 2020   |   František Řehounek
V posledním přípravném utkání před novou sezonou ČFL podlehli mladí Votroci záložnímu týmu Liberce v zápase dvou rozdílných poločasů.
přát., sobota 15. 8. 2020, 10:30

FC Hradec Králové

FC Slovan Liberec B

2:5
2:0

Branky: 13. Vozáb, 29. Locker – 47. a 86. Vyčítal, 71. Winkler, 81. a 90. Málek.

FC Hradec Králové:

Mach – Finěk (46. Zámečník), Kosař (60. Finěk), Locker, Urma (46. Sokol) – Vobejda (46. Štěrba) – Mahr (46. Zbořil), Kejř (46. Chocholatý), Doležal (60. Vobejda), Bičiště (46. Podsadlo) – Vozáb (46. Vítek).

FC Slovan Liberec B:

Vliegen – Mečíř, Kratochvíl, Dvořák, Zvěřina – Daněk, Knobloch, Kim, Juzvak – Kazda, Yu. Náhradníci: Bína, Málek, Vyčítal, Winkler, Polyak, Elvis.



Reportáž

Úvodní dějství přineslo oboustranně aktivní hru. Domácí působili velmi svěžím dojmem, dokázali si v útoku připravovat šance a dvě z nich proměnili. Zcela jiný obraz hry přinesla druhá pětačtyřicetiminutovka, do které nastoupily oba týmy s množstvím změn. Tým z Podještědí rychle snížil a byl o něco aktivnější. Přesto ještě dvacet minut před závěrem Votroci vedli a nic nenasvědčovalo tomu, že by v utkání mohlo dojít k zásadnímu zvratu. Hosté však dokázali nejen vyrovnat, ale v závěrečných minutách nesoustředěným Votrokům nasázeli v rychlém sledu tři branky a odjeli s přesvědčivým vítězstvím.

Ohlasy

Karel Krejčík: 

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Votroci míří pod Ještěd, v neděli se střetnou s Libercem

Rozhovory

Dobrá forma? Snažím se to brát s pokorou, směje se Štěpán Harazim

Aktuální zprávy

Víkendové výsledky Votroků