Kosař rozhodl o vítězství B týmu

8. 2. 2020   |   FC Hradec Králové
Rezerva Votroků poměřila v dalším přípravném utkání své síly s předním týmem divize – SK Český Brod. V bojovném a rychlém duelu zvítězili černobílí díky jediné brance, kterou ve své premiéře v dresu B týmu zaznamenal v úvodu utkání Jakub Kosař.
přát., sobota 8. 2. 2020, 10:00

FC Hradec Králové

SK Český Brod muži

1:0
1:0

Branka: 4. Kosař. Rozhodčí: Dujsík – Drábek, Fojtík.

FC Hradec Králové:

Brát (46. Mach) – Finěk, Vukčevič, Ptáček, Plašil (46. V. Martinec) – Mahr, Kosař, Vobejda, Štěrba, Chocholatý – Rajnoch (46. Bičiště).

SK Český Brod muži:

Malina – Franc, Regner, Nekolný, Moravec – Ceccarelli (46. Machovský), Kocourek, Kejha, Kolman (46. Libiš) – Herzán, Fikejz.



Reportáž

Domácí začali zápas výborně – už ve 4. minutě předvedl pěknou individuální akci Jan Mahr, který prošel až do velkého vápna soupeře, zpětnou přihrávku adresoval nabíhajícímu Jakubu Kosařovi a ten první střelou v dresu B týmu překonal hostujícího gólmana Malinu. Votroci si, povzbuzeni rychlým vedením, dokázali rychle v řadě připravit několik dobrých možností ke skórování, ale žádná se neujala. Snad nejvíce po zvýšení náskoku volala pěkná akce hrajícího asistenta trenéra Marka Plašila, který se v závěru první půle uvolnil v horním rohu velkého vápna a poslal pěknou technickou střelu na zadní tyč. Malina v bráně Brodu předvedl výborný zákrok, míč vyrazil a Jakub Štěrba poslal z dorážky míč nad jeho branku.

Druhá polovina utkání byla v poli vyrovnaná. Českobrodští si v ní dokázali vytvořit dvě velmi dobré možnosti, ale naštěstí pro domácí trefili pokaždé pouze tyč. A protože se neujaly ani možnosti Hradce po několika centrovaných míčích, rozhodla o výsledku jediná Kosařova trefa ze samotného úvodu zápasu.

Ohlasy

Karel Krejčík:

Dominik Bičiště:

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B