MU: AC Sparta Praha U16 - FC Hradec Králové U16 4:1 (3:0)

18. 11. 2019   |   Tomáš Ibrmajer
Poslední zápas podzimu bez bodů ...
15. kolo, neděle 17. 11. 2019, 13:00

AC Sparta Praha B

FC Hradec Králové

4:1
3:0

Branky a (asistence): 4. Stárek, 27. Čihák, 37. Penxa, 71. Tesař - 78. vlastní (Hodač)

AC Sparta Praha B: Bašta - Rott, Jandovský, Stárek, Penxa (76. Vais), Čihák (56. Sova), Tesař (76. Kohoutek), Michl, Lilling, Kolínek (63. Lukášek), Boček (85. Krejčí)
FC Hradec Králové: Vlk - Jedlička (74. Zvěřina), Hanuš, Veselý, Houdek - Pospíšil, Musil, Tomek (74. Maličký) - Šichan, Kalina, Holub (46. Hodač)


Reportáž

Příliš bojácný, ustrašený a pasivní výkon z naší strany po většinu prvního poločasu rozhodl o celém utkání. Brzy jsme prohrávali a úvodních dvacet-třicet minut patřilo jednoznačně domácím. Hráli jsme nedůrazně, soupeř měl příliš prostoru na kombinaci a díky tomu se dostával do brankových příležitostí. My jsme měli dvě obrovské gólové šance po zachycení soupeřovi rozehrávky, ale nedokázali jsme je proměnit. Na druhé straně v pokutovém území byli domácí opět důraznější než my, do konce poločasu se prosadili ještě dvakrát a tak jsme do kabin odcházeli za tříbrankového manka. Po změně stran se hra v poli vyrovnala, my jsme dobře kryli prostor ve středu hřiště a po stranách jsme byli daleko nebezpečnější. Vytvořili jsme si dvě šance, ale když ani z jedné této příležitosti netrefíme branku, nemůžeme pomýšlet na lepší výsledek. Domácí počtvrté udeřili dvacet minut před koncem, pár minut poté jsme výsledek zkorigovali po křídelní akci a centru ze strany. Do konce zápasu jsme se sice ještě snažili o vstřelení dalšího gólu, ale i přes veškerou snahu se nám to nepodařilo. Konečný výsledek je zasloužený a na víc jsme dnes bohužel neměli.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín