MU: FC Hradec Králové U16 - FK Jablonec U17 4:0 (2:0)

12. 11. 2019   |   Tomáš Ibrmajer
Domácí zápas za tři body ...
14. kolo, pátek 8. 11. 2019, 13:15

FC Hradec Králové

FK Jablonec

4:0
2:0

Branky a (asistence): 13. Kalina (Pospíšil), 45. Pospíšil z penalty (Kutík), 65. Kalina (Pospíšil), 78. Zoicas (Pospíšil)

FC Hradec Králové: Vlk - Müller (82. Jedlička), Hanuš, Veselý, Kutík - Pospíšil, Musil, Zoicas (82. Tomek) - Šichan, Kalina (76. Maličký), Holub (63. Pešek)
FK Jablonec: Reiner - Šebek, Bodi (63. Řezníček), Drda, Štovíček (46. Kubát), Kochánek (46. Bartoš), Karban (15. Ryml), Svrček, Nykrín, Jandura, Malý


Reportáž

Do zápasu jsme vstoupili agresivně a aktivně, chytili jsme začátek utkání a brzy se po důrazu ve vápně hostí ujali vedení. Poté se do hry více dostával soupeř a i přesto, že měl v určitých pasážích hry navrch, tak naše defenziva pracovala vcelku zodpovědně a jistě. My jsme se však poté několikrát dobře prokombinovali až k vápnu soupeře, ale naše finální zakončení bylo buď nepřesné nebo nám dlouho trvalo najít lepší pozici ke střele. V posledních vteřinách utkání jsme proměnili pokutový kop a do kabin šli za dvoubrankového vedení. Po přestávce jsme naopak od první minuty byli až příliš pasivní a prohrávali osobní souboje. Dlouho jsme se spíše bránili a hru ovládali hostí, měli šance, ale ty jsme přečkali bez větší újmy. S přibývajícím časem jsme se opět rozehráli i my a vytvořili si šance. Po rychlých akcích jsme přidali dva góly a zápas tak jednoznačně dovedli do vítězného konce. Poctivý a týmový výkon společně s rychlými útočnými akcemi se nám vyplatil, hráči zaslouží pochvalu!

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Základní část jde do finále. Votroci vyrazí do Liberce

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Víkendový program Votroků