MU: FC Hradec Králové U16 - Fotbal Neratovice - Byškovice U17 7:0 (3:0)

27. 10. 2019   |   Tomáš Ibrmajer
Doma za tři body ...
12. kolo, neděle 27. 10. 2019, 12:15

FC Hradec Králové

FK Neratovice-Byškovice

7:0
3:0

Branky a (asistence): 3. Maličký, 25. Pešek (Šichan), 30. Šichan, 58. Kalina, 66. Zoicas (Pospíšil), 81. Jurčenko, 82. Jurčenko (Zoicas)

FC Hradec Králové: Hrnčíř - Müller, Hanuš, Zvěřina, Kutík - Pešek (46. Kalina), Veselý, Zoicas - Maličký, Pospíšil, Šichan (70. Jurčenko)
FK Neratovice-Byškovice: Karásek - Pomykáček, Schnedörfler (74. Klouda), Maršálek (76. Odvárka), Steinz, Munzar, Dohnal, Douša, Suchý, Čechtický, Havlíček (46. Nerger)


Reportáž

Zdálo se, že rychle vstřelená branka nám dodá klid na kopačky a přesnost v kombinaci, ovšem v naší hře bylo i tak velké množství ztrát. Zkazili jsme spoustu jednoduchých přihrávek a kolikrát volili složitá řešení finálních situací. I přesto jsme si vypracovali dostatek gólových příležitostí, ale v jejich (ne)proměňování jsme si počínali někdy až příliš lehkovážně a proto jsme z několika šancí vstřelili pouze dva góly. Hra ve druhé půli byla velmi podobná té první, měli jsme více ze hry, vytvořili si další gólovky, ale také jsme častokrát v útočné fázi chybovali a spoustu nadějných akcí vyřešili lehkou ztrátou. I přes vysokou výhru můžeme hrát daleko lépe a tak máme stále na čem pracovat. Hráčům za předvedené výkony děkujeme!

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Poslední kolo základní části! Pod Lízátka přijede pražská Slavia

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Aktuální zprávy

Víkendové výsledky Votroků