MU: FC Olympia Hradec Králové U17 - FC Hradec Králové U16 1:3 (1:1)

18. 10. 2019   |   Tomáš Ibrmajer
Z městského derby tři body ...
11. kolo, středa 16. 10. 2019, 15:15

Olympia Hradec Králové

FC Hradec Králové

1:3
1:1

Branky a (asistence): 30. Leníček - 20. Brychta (Musil), 70. Musil (Pospíšil), 86. Kalina (Pospíšil)

Olympia Hradec Králové: Kiršbaum - Macel, Voženílek, Kocour (46. Blažek), Prouza (88. Kazda), Kárský, Tvrdek, Chlumecký (73. Cvrček), Krotil (63. Melichárek D.), Šenkýř, Leníček (46. Melichárek F.)
FC Hradec Králové: Vlk - Zvěřina, Hanuš, Veselý, Holub (73. Müller) - Musil, Pešek, Tomek (46. Pospíšil) - Maličký, Brychta (46. Ludvík), Kalina


Reportáž

Prvních třicet minut jsme na hřišti dominovali, dobrý pohyb, aktivita na soupeřově polovině a přesná kombinace - to vše vedlo k tomu, že jsme po dvaceti minutách hry vstřelili první branku utkání. Deset minut po našem vedoucím gólu jsme však inkasovali a naše aktivní hra rázem opadávala. Hráli jsme bojácně, zbytečně zataženě a soupeři jsme dali příliš mnoho prostoru, poločas se tak dohrál za vyrovnaného stavu. Druhý poločas začal stejně jako skončil ten první, domácí hráli důrazně a jednoduše, zato my jsme hráli leckdy příliš složitě a bez překvapivého momentu. V posledních dvaceti minutách jsme však přidali na obrátkách, hra se přelévala od jednoho vápna k druhému a my jsme tím pádem měli dostatek nadějných brejkových situací. Proměnili jsme dvě šance a zápas dovedli do vítězného konce. Hráčům děkujeme za předvedené výkony!

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií začíná ve středu

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín