MU: FC Hradec Králové U16 - FK Ústí nad Labem U17 1:0 PEN (0:0)

12. 10. 2019   |   Tomáš Ibrmajer
Zápas bez branek ...
10. kolo, středa 9. 10. 2019, 13:15

FC Hradec Králové

FK VIAGEM Ústí nad Labem

1:0pen
0:0
FC Hradec Králové: Vlk - Müller, Zvěřina, Veselý, Kutík - Tomek (55. Musil), Pešek, Zoicas - Kruml (75. Hanuš), Jurčenko, Holub (64. Maličký)
FK VIAGEM Ústí nad Labem: Patka - Uličný, Bzura, Galamba, Jirák, Koča (66. Ficzu), Valt, Pražák, Kubín, Matoshi (86. Dvořák), Houdek


Reportáž

Brzy po úvodním hvizdu jsme měli k dispozici tři gólové šance, ale ani jednou jsme nebyli v zakončení dostatečně přesní tak, abychom mohli jít do vedení. Poté se hra vyrovnala a i hosté měli velkou šanci, kterou také neproměnili. Hrálo se o každý metr na hřišti, proto bylo k vidění spíše spousta soubojů a nepřesností. Do poločasu se nic zásadního nestalo a tak se odcházelo do kabin za bezbrankového stavu. Vstup do druhé půle se nám moc nevydařil, málo pohybu a naše nepřesnosti dovolili soupeři pohodlně kombinovat a díky tomu si i vytvořit několik zajímavých příležitostí. S přibývajícím časem jsme se však i my dostávali na dostřel hostující branky. I díky červené kartě hostujícího hráče jsme opět byli nebezpeční směrem do útoku, k dispozici jsme měli dvě velké šance, ale ani v těchto momentech jsme nezachovali chladnou hlavu a rozhodující branku nevsítili. Šlo se tak do penaltového rozstřelu, který si pro sebe "urval" Vlk v bráně, když tři penalty zneškodnil a rozhodující sám proměnil, bod navíc tak zůstal doma. Hráčům děkujeme za zodpovědný a týmový výkon.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín