MU: FK Teplice U17 - FC Hradec Králové U16 5:3 (3:3)

12. 9. 2019   |   Tomáš Ibrmajer
Z Teplice se vracíme bez bodů ...
5. kolo, neděle 8. 9. 2019, 12:45

FK Teplice

FC Hradec Králové

5:3
3:3

Branky a (asistence): 20. Cohla, 34. Köstl, 44. Köstl, 50. Chaloupek, 65. Bejček4. Pospíšil (Pešek), 7. Holub (Kutík), 11. Straka (Kalina)

FK Teplice: Fiala - Bejček (69. Plicka), Bucek (63. Leden), Cohla, Chaloupek, Jamrich, Köstl, Korselt (84. Charvát), Musil, Vacek, Pokorný
FC Hradec Králové: Vlk - Kutík, Veselý, Zvěřina, Müller - Pešek, Musil, Pospíšil - Kalina (75. Hanuš), Straka (58. Konečný), Holub (62. Šichan)


Reportáž

Do zápasu jsme vstoupili velice aktivně, hráli jsme důrazně a nebojácně, vše jsme podpořili přesnou a rychlou kombinační hrou. Brzy jsme vedli o dva góly a i když jsme záhy inkasovali, dvougólové vedení jsme si vzali ihned zpět další povedenou akcí. Postupem času se více a více dostávali do hry domácí, když jsme jim nabídli několik standardních situací, bohužel dvakrát jsme inkasovali po špatném bránění při rohovém kopu a bylo vyrovnáno. Vstup do druhého poločasu nám na rozdíl od úvodu utkání nevyšel, opět jsme totiž inkasovali po standardní situaci. Domácí byli tentokrát aktivnějším týmem, my jsme se nemohli dostat k souvislejší kombinaci a byli pod tlakem soupeře, který dokázal proměnit v další branku. Poté jsme již neměli co ztratit a snažili se zápas co nejvíc zdramatizovat, poslední čtvrthodinu se hrálo nahoru-dolů bez většího bránění. Soupeř měl ještě šance navýšit skóre, ale to se mu nepovedlo a tak jsme mohli udeřit my. V posledních minutách jsme si vypracovali tři jasné gólové šance a několik dalších nadějných akcí, ale ani my už jsme nedokázali vstřelit gól a tak jsme z utkání odešli poraženi. Mužstvo zaslouží pochvalu za to, jaký společný týmový výkon dnes předvedlo. Hráče chválíme za náročný fotbal, ochotu, bojovnost, aktivitu a snahu po celých devadesát minut.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar