MU: FC Hradec Králové U16 - FK Meteor Praha VIII U16 6:0 (3:0)

2. 9. 2019   |   Tomáš Ibrmajer
Domácí jasné vítězství ...
4. kolo, neděle 1. 9. 2019, 12:15

FC Hradec Králové

FK Meteor Praha

6:0
3:0

Branky a (asistence): 10. Pospíšil (Šichan), 11. Pospíšil (Holub), 14. Kalina (Holub), 50. vlastní (Pospíšil), 54. Kalina (Holub), 83. Straka (Müller)

FC Hradec Králové: Hrnčíř - Kalina (60. Zvěřina), Hanuš, Veselý, Kutík (46. Müller) - Musil, Konečný (46. Straka), Pešek (69. Zoicas) - Šichan, Pospíšil, Holub
FK Meteor Praha: Poborský - Lukavec, Candra, Martínek (72. Trhlín), Chalupecký (33. Oliva) - Kratochvíl, Mentberger (62. Viktora), Šiler, Cerman (46. Chlupáč) - Štádler, Šrejber (46. Oswald)


Reportáž

V úvodní čtvrhodině jsme vstřelili tři krásné branky a zápas měli jasně pod kontrolou. S přibývajícím časem jsme ovšem polevili v aktivitě a nasazení, nechali jsme soupeře hrát ve středu pole a směrem do ofenzivy jsme zkazili až příliš akcí. Po změně stran jsme se opět v prvních minutách střelecky prosadili, ale stejně jako v poločase prvním, byly v naší hře i nepřesnosti a situace, ve kterých jsme byli až příliš lehkovážní. Po většinu utkání nám dnes u hráčů chyběla větší aktivita, ochota pracovat pro tým a vyšší náročnost.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Aktuální zprávy

Týdenní program Votroků