MU: FC Hradec Králové U16 - FK Pardubice U16 2:0 (2:0)

26. 8. 2019   |   Tomáš Ibrmajer
Z východočeského derby jsme získali tři body ...
2. kolo, neděle 18. 8. 2019, 12:15

FC Hradec Králové

FK Pardubice

2:0
2:0

Branky a (asistence): 2. Jurčenko (Pospíšil), 44. Pospíšil

FC Hradec Králové: Vlk Pavel - Müller Daniel, Zvěřina Antonín, Veselý Štěpán, Kutík Daniel - Konečný Jakub (79. Pešek Libor) - Kalina David (54. Musil Matěj), Pospíšil David, Zoicas Samuel (84. Hanuš Martin), Šichan Petr (45. Holub Denis) - Jurčenko David (66. Straka Jaroslav)
FK Pardubice: Šimůnek – Břeň (65. Netolický), Hanč, Svoboda (55. Jeník), Sedláček – Zeman, Machů (75. Jakeš), Šmahel (46. Solnička) – Brychnáč (46. Kraj), Lexman, Pandula


Reportáž

Do tradičního derby jsme nastoupili s odhodláním odčinit úvodní prohru z Liberce a hned od úvodního hvizdu to bylo znát. Na soupeře jsme vlétli a hned ve druhé minutě jsme díky presinku na útočné polovině získali míč, Pospíšil předložil Jurčenkovi a ten prostřelil hostujícího brankáře. Celý první poločas se vedl v podobném duchu - Pardubice se snažily prokombinovat naši obranu a my vyráželi do rychlých protiútoků, kterých jsme měli dost na to, abychom vedení navýšili. To se nám ovšem dlouho nedařilo díky nepřesnosti ve finální fázi, dobrým zákrokům brankáře nebo tyčce, kterou si po Zoicasově přihrávce před prázdnou bránu nastřelil pardubický obránce. Až před koncem prvního poločasu jsme nádhernou kombinací od brankáře doslova vyšachovali hostující tým a Pospíšil, zcela osamocen v pokutovém území zvýšil na 2:0. Druhý poločas už tolik šancí nenabídl. Pardubice dobře kombinovaly, ale do větších příležitostí jsme je téměř nepouštěli. Vyhráli jsme zaslouženě po týmovém výkonu, podpořeném enormní snahou každého z hráčů. Poctivá práce na hřišti se dnes klukům vrátila a my doufáme, že budeme v nastoleném trendu pokračovat.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Votroci míří pod Ještěd, v neděli se střetnou s Libercem

Rozhovory

Dobrá forma? Snažím se to brát s pokorou, směje se Štěpán Harazim

Aktuální zprávy

Víkendové výsledky Votroků