Béčko v Liberci narazilo

3. 11. 2019   |   František Řehounek, foto: Jaroslav Appeltauer
Doposud nejtěžší prohru v dosavadním průběhu ČFL utrpěl B tým Votroků v Liberci. Poločasový nerozhodný stav domácí zlomili třemi brankami po přestávce, a všechny body tak zaslouženě zůstaly pod Ještědem.
neděle 3. 11. 2019, 10:15

FC Slovan Liberec B

FC Hradec Králové

4:1
1:1

Branky: 8. Nešický, 62. Dordić, 69. Vrabec, 84. Šíma – 28. Firbacher. Rozhodčí: Štrincl – Cihlář, Kastl. ŽK: 25. Dordić – 13. Kadlec, 68. Jukl.

FC Slovan Liberec B: Hasalík – Dordič (89. Gabko), Vrabec (76. Šulc), Yu (72. Šíma), Dvořák, Daněk, Michal, Nešický, Gembický, Beran, Fukala.
FC Hradec Králové: Mach – Locker (71. Nemšovský), Plašil, Kadlec (89. Ptáček) – Vobejda, Jukl – Mahr (77. Ansorge), Samko (73. Vítek), Procházka – Firbacher (73. Langr), Bičiště.


Reportáž

Votroci nastoupili posíleni o hráče A týmu Daniela Procházku, Roberta Jukla a Filipa Firbachera. Právě posledně jmenovaný útočník černobílých ve 28. minutě vyrovnával na 1:1, když Slovan vedl již od 8. minuty díky zakončení Aleše Nešického.

Druhá polovina zápasu patřila domácím. V 62. minutě šli opět do vedení, když se prosadil Bojan Dordić, na něj navázal v 69. minutě Milan Vrabec, který zvýšil vedení Liberce na 3:1. Hosté vrhli všechny síly do ofenzivy, ale vrátit se kontaktní brankou do boje o body se jim nepodařilo. Naopak domácím dal klid čtvrtou trefou svého týmu Marek Šíma, který v 84. minutě stanovil konečný výsledek.

Ohlasy

Karel Krejčík: „Nevydařil se nám vstup do utkání, ve kterém jsme chybovali a domácí jednu z našich hrubek dokázali potrestat brankou. Postupem času se náš výkon zlepšil, dočkali jsme se zaslouženého vyrovnání a zdálo se, že budeme moci pomýšlet na dobrý výsledek. V úvodu druhého poločasu jsme měli velkou šanci jít do vedení, Firbacher ale neproměnil a s přibývajícími minutami se náš výkon oklikou vrátil k tomu, jak jsme hráli v úvodu zápasu. Dopustili jsme se chyb, které domácí dokázali zúročit v góly, a tak jsme nakonec bohužel zaslouženě odešli poraženi.“

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Moderní kamerový systém dohlíží na bezpečnost v Malšovické aréně

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín