Výhru proti Trenčínu vystřelil Firbacher

3. 7. 2019   |   FC Hradec Králové
Votroci poprvé v přípravě vyhráli a hned po velmi dobrém výkonu. Proti Trenčínu měli celý zápas převahu, v první půli dvakrát trefili tyč. Výhru Hradce v úvodu druhé půle po pěkné akci trefil Filip Firbacher.
přát., středa 3. 7. 2019, 16:00

FC Hradec Králové

AS Trenčín

1:0
0:0

Branka: 54. Firbacher. Rozhodčí: Pechanec. ŽK: 77. Firbacher – 75. Ivenzo.

FC Hradec Králové: Vízek (46. Ottmar) – Černý (46. Kopečný), Zbrožek (60. Čech), Martinec, Urma – Soukeník (46. Jukl), Kateřiňák (46. Zorvan) – Procházka (60. Švantner), Djurdjević (60. Doležal), Vlkanova – Prekop (46. Firbacher).
AS Trenčín: Šemrinec - Kvocera, Pavlovič, Laczkó, Skovajsa - Abdul - Comvalius, Kadák, Ubbink, Adekunle - ČatakovičNáhradníci: Pišoja, Keston, Lamine, Koolwijk, Teixeira, Sleegers, Buyl.


Reportáž

Do utkání vstoupili Hradečtí dobře. Vysoko napadali, už ve 2. minutě po rohu hlavičkoval kousek mimo bránu Kristian Zbrožek. O deset minut později poslal z levé strany povedený centr do vápna Adam Vlkanova, Erik Prekop se vrhl po míči a důrazným zakončením napálil tyč.

Trenčínští pak zvedli hlavu a dvakrát se už už dostávali do zakončení, které jim však včasným vyběhnutím zmařil Patrik Vízek.

Votroci mohli zahrozit po centrech Fahrudina Djurdjeviće a Daniela Procházky, první však byl o kousek příliš přetažený, druhý srazila obrana. Po pětadvaceti minutách hry si Vlkanova vyměnil míč s Dominikem Soukeníkem, šel sám na brankáře, ten ale jeho přízemní střelu vytěsnil opět na tyč.

Gólman Trenčína si pak poradil se střelami Vlkanovy a Prekopa, ve velké šanci vyplul ve vápně Procházka, ale ten na malém vápně neprostřelil posledního obránce.

Do druhé půle Votroci tým prostřídali, jeden závar před Radimem Ottmarem vyřešil Zbrožek. V 54. minutě našel Miloš Kopečný obloučkem za obranu Otto Urmu, ten přihrál přesně do vápna a Filip Firbacher z první uklidil míč do brány.

O chvíli později mohlo být vyrovnáno, když Hradečtí ztratili ve středu pole míč a Ivenzo trefil brankovou konstrukci. Hned po další minutě utekl obráncům Firbacher, z ostrého úhlu mířil k zadní tyči, ale jeho ránu vykopl Šemrinec mimo.

Proti velké Buylově šanci se pak vyznamenal Ottmar a skóre se neměnilo ani v 82. minutě, kdy ve vápně po rohu pěkně vystřelil David Doležal, ale reflexivním zákrokem balon vyrazil Šemrinec.

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Poslední zápas základní části! Votroci přivítají Slavii

Aktuální zprávy

Moderní kamerový systém dohlíží na bezpečnost v Malšovické aréně

Aktuální zprávy

Víkendový program Votroků

×
Dnes v 10:30 | B-tým
SK Sparta Kolín
FC Hradec Králové B