Bodové dělení s Brnem

10. 5. 2019   |   zen
V důležitém zápase bereme bod
16. kolo, neděle 5. 5. 2019, 16:30

FC Hradec Králové

Lokomotiva Brno Horní Heršpice

1:1
1:0

Gól: 14´ Strýhalová

        60´ Žamberyová

FC Hradec Králové: Kadečková - Miklová(60'Valentová),Chocholoušová, Svobodová, Kovaříková (46'Ličmanová), Plzáková(72'Syrová), Portychová (55'Mikysková), N. Sováková, Hýlová, Bulavová, Strýhalová, ( Kijonková)
Lokomotiva Brno Horní Heršpice: Horáčková - Kukučová, Andujar, Krištofová T., Oshima, Chlápková, Pušková, Žemberyová, Mazúchová (86´ Krištovová Š.), Dianišková (71´ Botková), Ondřejková


Reportáž

V důležitém zápase o udržení v lize bereme pouze bod i přes enormní snahu všech hráček, kterým nelze nic vytknout.
Do utkání vstoupil náš tým aktivně, dobrou kombinací a kvalitním přechodem do ofenzivy. Vytvořil si několik náznaků šancí a odměnou jim byl gól ze 14',kdy po vyjetí a kombinaci Kovaříkové s Hýlovou následně ve vápně zakončuje Bulavová, kdy soupeř ještě střelu kryje, ale odražený míč uklízí krásnou technickou střelou Strýhalová do sítě 1:0. I nadále naše hráčky hýří pohybem a do šance se dostává Bulavová, ale gólmanka hostí střelu likviduje. Soupeř je velice důrazný v osobních soubojích a hrozí převážně brejkovými situacemi, ale naše defenziva včetně gólmanky funguje jak má.
Do druhé půle bohužel již nenastupuje agilně hrající Kovaříková, která v souboji se soupeřkou má otřes mozku.
Hosté převzali iniciativu a po rohovém kopu střílí gól, naštěstí ze správně posouzené rozhodčí ofsajdové pozice. V 60' však po levé straně uniká nezastavitelná Žemberyová a po navedení míče na střed hřiště ho uklízí z hranice vápna do šibenice naší branky 1:1. Následně se hra vyrovnala a byla k vidění řada soubojů a boj o každý míč a metr plochy. Oba týmy si ještě vytvořily několik šancí, ale ani jeden tým se již neprosadil a tak utkání skončilo asi spravedlivou remízou.
Hráčkám patří poděkování za odmakaný zápas, kdy si sáhly až na samotné dno sil, ale bohužel tíženého vítězství jsme se nedočkali.Neklesejme na mysli, máme před sebou závěrečná 4 kola, kdy šance na záchranu stále žije a je reálná.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Základní část jde do finále. Votroci vyrazí do Liberce

Aktuální zprávy

Zemřel Gustav Deutsch

Mládež - reportáž

Dorost U19 otočil duel s Táborskem a protáhl vítěznou šňůru